Benefit gimme brow

hoi

The perfect brow – een belangrijk onderdeel in mijn dagelijkse make up routine. Een perfecte kleur en product vinden is niet altijd even makkelijk. Daarom probeerde ik de gimme brown van Benefit! Keep reading! IMG_6238

Ik leerde dit product kennen tijdens een shopping dagje in Aken. Bij Douglas kreeg ik de vraag of ik misschien een kleine touch up wilde – sure! Een van de producten die gebruikt werden was de Gimme brow van Benefit. & wat was ik verrast over het effect!

hoi

Wat mij gelijk op viel was het super kleine borsteltje. Ik was altijd grote borstels gewend zoals bij transparante gels maar dit is veel handiger. Hiermee kun je veel secuurder te werk gaan!

hoi

De kleur die bij mij aangebracht werd was de kleur medium/deep. Ik had gedacht dat ik voor de lichtste kleur moest gaan maar dat was dus niet zo! De kleur is een assige bruin tint.

hoi

Hier heb ik alleen de basis in mijn gezicht aangebracht. Maar bij de basis horen natuurlijk ook nog perfect brows!

IMG_6375

Wat een verschil he! Het staat heel natuurlijk maar toch iets strakker en het geeft meer diepte in het gezicht.

gimmebrow

Links zonder de gimme brow & rechts met. (sorry voor de niet al te strak geëpileerde wenkbrauwen, de laatste tijd zijn ze nogal moeilijk)

Ik vind de gimme brow perfect voor dagen dat ik lui ben en niet al te veel tijd heb om mijn wenkbrauwen strak te kleuren. Je kunt hiermee geen strakke lijnen trekken maar eigenlijk alleen de haartjes donkerder maken. Als je al gezegend bent met volle wenkbrauwen is dit poduct ideaal maar wanneer je ‘gaten’ hebt zul je het hiermee niet echt kunnen opvullen. Je kunt hem natuurlijk ook in combinatie gebruiken met een ander wenkbrauw product!

Ik ben erg tevreden over de gimme brow en gebruik hem regelmatig. De kleur past perfect en het blijft de hele dag op zijn plaats.

Hebben jullie al ervaring met de gimme brow?

XOXO Nicole

Nicole Sczasny

5 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *