Benefit They’re real mascara

IMG_6553

Diep zwarte, verleidelijke, volle, gekrulde wimpers is waar wij vrouwen van dromen. Benefit beloofd dit met de They’re Real Beyond mascara. Ik test hem voor jullie!

IMG_6562

Naar deze mascara was ik al lang benieuwd en nadat ik hem een keer in de winkel getest had, werd ik alleen nog maar nieuwsgieriger ernaar. In de winkel werd hij over mijn eigen mascara aangebracht waardoor ik het effect niet geheel kon zien maar toch was ik gelijk verrast van het effect! Met mijn verjaardag kreeg ik hem van mijn schoonzus die mijn liefde voor make up deelt – Thanks Joyce!

IMG_6567

Op de verpakking zijn de beoordeling van de testpersonen te zien. 94% zegt dat de wimpers dramatisch langer en voller worden, 90% zegt dat de wimpers tot het uiterste puntje gekruld worden, 94% zegt dat de wimpers zichtbaar gelift w0rden en 100% zegt dat de mascara goed blijft zitten. Dit belooft wel erg veel!

IMG_6576

Dit soort borsteltjes vind ik meestal erg fijn werken! Het klonterd minder en de wimpers worden mooi gesepapeerd. Let’s try!

IMG_6694

Wauw, ik weet nu al dat dit een van mijn favoriete mascara’s ooit is! De kleur is intens zwart en mijn wimpers worden mooi gekruld en gelift. Vooral het uiteinde van het borsteltje vind ik fijn, daar zitten ook nog eens ‘stekeltjes’ op waardoor ik elke wimper te pakken krijg. Om dit effect te krijgen heb ik maar 1 laag aangebracht.

hoi

Zoals beloofd blijven mijn wimpers de hele dag mooi gekruld. Bij andere mascara’s zakt het na een aantal uur uit. Ook vlekt de mascara niet en blijft hij mooi op zijn plaats. Ja deze ga ik zeker opnieuw kopen!

De mascara is verkrijgbaar in 3 kleuren: zwart, blauw en bruin. Hij is helaas wel aan de prijzige kant, je legt er namelijk €26 voor neer. Je kunt hem kopen bij de Benefit counter in de Douglas of je besteld hem hier.

Wat vinden jullie van deze mascara?

XOXO Nicole

 

 

 

Nicole Sczasny

13 Comments

  1. Du hast mich echt neugierig gemacht auf diesen Mascara, so einen hab ich gesucht. Werd ihn kaufen und ausprobieren

  2. De mascara ziet er heel mooi uit, bij mij is het probleem meestal dat mijn wimpers bij elkaar kleven of dat er klonters ontstaan… zeer irritant dus op zoek gaan naar de juiste mascara is echt een heel gedoe voor mij.
    Ik ga deze dus zeker ook eens uittesten! 😀

    • Dat probleem ken ik! Het borsteltje van deze is echt fijn, dus ik zou hem zeker even proberen.

    • Het is inderdaad wel duur maar als je bedenkt dat je hem maar 3 a 4 keer in een jaar hoeft te kopen, valt het mee!

  3. Dit is echt zo een super fijne mascara! Ik gebruik hem zelf ook echt heel erg graag! Wel jammer dat ‘ie zo prijzig is en dat Benefit nooit in de aanbieding is, maar het is het wel dubbel en dwars waar hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *