Bobbi Brown shimmer brick nectar

IMG_5934

Shimmer bricks – wie heeft ze niet op zijn wishlist staan? Met kerst kon ik hem eindelijk van mijn wishlisht vinken & sindsdien kan ik niet meer zonder. Nu review ik hem voor jullie! IMG_5948

Na heel veel reviews gelezen te hebben wist ik welke ik moest hebben – de kleur nectar! Dit is mijn eerste Bobbi Brown product en laten we eerlijk zijn, wat een heerlijk luxe gevoel geeft dit merk.

IMG_5936

Het is een blush, highlighter en kan zelfs als oogschaduw gebruikt worden. Je kunt alle kleuren samen maar ook apart gebruiken.

IMG_5938

So pretty! De kleur nectar bestaat uit roze, oranje, koraal en witgoud tinten.

1

Dit zijn alle kleuren bij elkaar. De blush is niet super gepigmenteerd maar geeft een erg mooie glans. De kleur valt goed op te bouwen.

hoi

Wauw! Sinds ik hem heb gebruik ik hem zo goed als dagelijks. Af en toe dwing ik mijzelf om een andere te pakken, omdat ik het zielig vind voor mijn overige blushes – no joke. De shimmer bricks staan al een aantal jaar op mijn wishlist maar de prijs van €48,- euro!!! hield mij tegen. Nu weet ik dat ze het zeker waard zijn & daarnaast doe je er eeuwen mee!

De shimmer bricks zijn te koop bij de Bobbi Brown counters in de Bijenkorf en Douglas. Je kunt hem ook hier bestellen.

Zijn jullie ook zo’n fan van de Bobbi Brown Shimmer bricks?

XOXO Nicole

 

 

 

Nicole Sczasny

9 Comments

  1. Ik ben al vaak de Bobbi Brown store in Antwerpen binnengestapt, maar steeds weer buiten gegaan zonder iets te kopen. Ik vind de prijs voor sommige producten een beetje buiten mijn budget. Alluwel dat ze er toch een hele leuke blush verkopen die je ook als lipstick kunt gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *