Kiko moon dust face powder & dazzling highlighter

IMG_5589

Toen ik hoorde dat er in Aken een Kiko store geopend was sprong ik een gat in de lucht en maakt mijn hart een dubbele salto. Om het sprookje nog mooier te maken was er ook nog eens 30% korting op de gehele collectie. Jullie begrijpen natuurlijk dat, nadat ik 3x!!! opnieuw de winkel in was gelopen, niet met lege handen naar huis ging. IMG_5554

De kerst collectie trok gelijk mijn aandacht – love christmas!  Ik ging voor de Moon Dust Face Powder blush in Fairy Mauve 02 en de Dazzling Highlighter in Bright Rose 04. Ik wist eerst niet of ik ze nog wilde reviewen aangezien kerst alweer voorbij is en het ondertussen ook al 2016 is – HAPPY NEW YEAR! maar aangezien de collectie nog te koop is, deel ik het toch nog met jullie!

IMG_5567

Let’s start with some blush! De verpakking is vrij grof en opvallend. Ik weet niet of ik het echt mooi vind maar een eye catcher is het zeker!

IMG_5568

Naast de kleur Fairy Mauve was er ook nog Mysterious pink, deze deed mij aan Rose sleek gold (of Nars Orgasm) denken. Deze heb ik al, dus ging ik voor een mooie mauve tint die ik nog niet in mijn collectie had. De binnenkant bestaat vooral uit spiegel, wat super handig is voor onderweg om de blush even bij te werken.

IMG_5566

Naast blush mag een highlighter niet ontbreken, ik gebruik het elke dag! Naast de kleur Bright Rose was er ook nog Pure Gold, deze deed mij aan Nars Albatross denken. Deze heb ik al dus ging ik voor een rozig tintje.

IMG_5587

Ik had zelf nog geen ervaring met een ‘cream’ highlighter. Al mijn highlighters zijn in poedervorm. De verpakking is weer totaal anders dan de blush, ik had het misschien leuker gevonden als de verpakking de zelfde kleur had.

IMG_5577

Beide producten kunnen mooi met elkaar gecombineerd worden!

Kiko blush 3

Swatches! Beide kleuren zijn erg intens. Je hebt maar weinig product nodig om een mooi effect te krijgen.

IMG_6185

Dit is het resultaat! Ik vind het echt een mooie everyday blush die een gezonde blos en glow geeft. De glans is aanwezig maar niet te intense.

IMG_6175

Nog even met flits. Wat mij opvalt aan de highlighter is dat hij minder glanzend maar vooral glitterig is. Dit vind ik voor overdag al snel too much maar voor een feestje perfect! Het aanbrengen vind ik minder fijn maar dat is een kwestie van oefenen en wennen.

Ik ben erg blij met mijn aankopen, het pigment is top en het effect is erg mooi! Ik zou zeker even een kijkje nemen in een van de Kiko Stores of op de website.

XOXO Nicole

Nicole Sczasny

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *