Long time no see – Valentino shoot

Hi beauty’s! Zoals de titel al zegt long time no see!

Zoals jullie weten had ik het erg druk met de laatste loodjes voor school eat – school – work – repeat! Toen ik echter mijn afstudeer opdracht(en!) kreeg zag ik het even niet meer zitten en wist ik niet hoe ik alles af moest krijgen. Daarnaast stond ik ook nog eens meer ingepland op mijn werk, omdat collega’s op vakantie gingen – Stress!  Met pijn in mijn hart heb ik toen besloten om mijn blog even links te laten liggen en mij compleet te focussen op school. Het was een vermoeiende tijd maar ik heb het allemaal ruim op tijd (lang leve plannen) afgekregen. Bij deze mag ik dan ook zeggen dat ik afgestudeerd ben voor de opleiding Mode & Media styling! Jeej!

Back to business

In mijn vorige peace of life liet ik jullie een aantal foto’s zien van mijn op Valentino geinspireerde fotoshoot. Een aantal van jullie waren benieuwd naar het resultaat.
Fasten your seatbelts, here they come..

1

4

3

5

2

Model: Evita Pavias
Fotograaf: Ayla van de Burgt
Muah: Sandra de Nooijer
Styling & concept: Nicole Sczasny (ik dus)

Het was mijn eerste echte zelf georganiseerde shoot (oke wel samen met Lisanne & Marieke). Ik vond het ontzettend spannend maar dat was nergens voor nodig. Wat een top team!

Wat vinden jullie van het resultaat? & zijn jullie benieuwd naar mijn afstudeer shoot?

XOXO Nicole

 

Nicole Sczasny

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *