Mac dita von teese

IMG_5882

Laten wij eerlijk zijn. Een vrouw heeft nooit genoeg lipsticks, laat staan genoeg rode lipsticks! De samenwerking van Mac Cosmetics met Dita von Teese is dan ook perfect.

IMG_5888

Toen ik zag dat er een samenwerking komt tussen Mac en Dita von Teese wist ik gelijk hoe de lipstick eruit zou komen te zien – verleidelijk rood! Ik stuurde een foto door naar Bart om hem even een stiekeme hint te geven. Die begreep hij gelukkig, want met kerst lag hij onder de kerstboom!

IMG_5895

Laten we het even over de verpakking hebben – Pretty! Hij is mooi strak en verleideijk door de combinatie van zwart met rood. Op de huls en op de lipstick zelf staat de naam van Dita in sierlijke letters. Dit ziet er zeker mooi uit in mijn lipstick stash!

IMG_5928

De lipstick heeft een matte formule maar brengt heerlijk romig aan en gaat niet brokkelen. De kleur is lekker fel rood! Matte lipsticks vind ik meestal het mooist en blijven het langst zitten. Het nadeel is dat ze vaak de lippen uitdrogen en velletjes accentueren. Dat is bij deze lipstick totaal niet het geval! Top!

IMG_6164

Ik vind hem ontzettend mooi! Dit is echt een mooie classy kleur. Wanneer ik hem aanbreng zie ik er toch een vleugje roze erdoor heen maar ik denk dat dit misschien per persoon verschilt. Het beste is om deze met een lip pencil aan te brengen of om van te voren de lippen te omranden met een lip potlood. Hierdoor voorkom je het bloeden van de lipstick.

Ik dacht dat de lipstick wel een tijdje te koop zou zijn maar ik zie nu dat hij op de Nederlandse Mac site niet meer verkrijgbaar is. Toch wilde ik hem met jullie delen. Limited editions zijn vaak nog op andere manieren verkrijgbaar (marktplaats, ebay, facebook enz). Als jullie hem ooit tegen komen, hij is het zeker waard!

Hebben jullie hem kunnen bemachtigen?

XOXO Nicole

Nicole Sczasny

8 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *