Mac faerie whispers / a sprinkle of magic lipstick

IMG_6295

Toen ik voor het eerst de campagne beelden van de Mac Faerie Whispers collectie zag wist ik dat deze magisch zou worden! & een Sprinkle of magic kon mijn mac stash wel gebruiken. Keep reading for more!

IMG_6296

De campge beelden van deze collectie zijn erg magisch met feeën, glitters en zachte kleuren. Precies dit zie je ook terug in de collectie. Wat ik wel erg jammer vind is dat ze niks speciaals met de verpakking gedaan hebben. Dit had echt ZO mooi kunnen worden seriously!

IMG_6304

Ik ging voor de lipstick A sprikle of magic (alleen de naam al!). Dit is mijn eerste lipstick met een frost finish. Eigenlijk ben ik hier niet echt fan van, door de vaak metallic achtige glans en niet al te lange houdbaarheid. Maar toen ik deze lipstick zag moest ik hem gewoon een kans geven!

IMG_6303

De lipstick heeft een koraal kleurtje, deze neigt naar het oranje. Ook zit er nog een gouden glans doorheen.

IMG_6308

Het gouden glansje is helaas niet goed te zien op de foto maar de kleur deed mij een beetje denken aan Sleek rose gold (of nars orgasm) maar dan als lipstick!

IMG_6522

Ik vind het echt een mooi fris kleurtje. Echt iets wat ik in de zomer zeker vaak zal dragen! Het handige is dat je deze makkelijk zonder spiegel kunt bijwerken, er kan niet veel mis gaan. Ik ben echt blij met deze aankoop, de finish stelt mij niet teleur! Heeft Mac mij ooit eens teleur gesteld? – tot nu toe nog nooit. De Faerie Whisper collectie is te koop in alle mac verkooppunten en je kunt de lipstick hier bestellen voor €19.50.

Wat vinden jullie van de Faerie Whispers collectie? Hebben jullie iets bemachtigd?

XOXO Nicole

Nicole Sczasny

11 Comments

    • Et Virgile, c’était un vrai courageux. Un homme. C’est confortable pour l’idéal du moi de s’identifier aux prestigieux modèles. Le défi : ne pas faillir au moment de les &lnqro; iacauner » dans le réel ! (Sans méchanceté, juste pour redonner un peu de gravidité aux mots, dans cette langue si piquante que peut être le français…)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *