MAC Isabel & Ruben Toledo Oxblood

toledo 1

Kunnen jullie je nog herinneren aan mijn wishlist en piece of life artikel? Dan weten jullie vast wat er nu gaat komen. Ik heb namelijk de Mac Oxblood lipstick van de Isabel & Ruben Toledo collectie kunnen bemachtigen! Als jullie net zo excited zijn als mij then keep reading!

toledo 2

Om te beginnen, hoe mooi is deze verpakking? Heel anders dan de normale MAC verpakking. Overal waar ik zocht was deze lipstick uitverkocht, op internet en in de winkels. Toen ik de tip kreeg dat hij weer op de MAC site aangevuld was heb ik hem meteen besteld, deze kleur moet iedereen staan dacht ik!

toledo 3

De lipstick heeft een matte finish wat ik persoonlijk erg fijn vind bij nude kleurtjes, aangezien deze vaak niet lang bij mij houden. Matte lipsticks drogen vaak uit (scrubben!) maar zijn goed gepigmenteerd en blijven lang zitten.

toledo 4

Bij de naam oxblood verwacht je eigenlijk een diepe rode kleur. Dit is totaal niet terug te zien, het is namelijk een peachy nude tint met een vleugje roze erdoor heen. Hij neigt ook naar bruin toe maar dat verschilt denk ik ook nog per persoon i.v.m. de pigmentatie van de lippen.

toledo 5

Let’s try this baby! De kleur dekt in 1 keer, yes hier houd ik van! Normaal brengen matte lipsticks stroef aan maar deze smeert echt lekker. Als ik de swatch erna eraf wil vegen, gaat dit met moeite – pluspunt.

toledo 8

Hier draag ik de lipstick. Toen ik hem voor het eerst uitprobeerde was ik to be honest not blown away, dit kwam denk ik doordat het al donker was. Ik heb hem nu al een aantal keer gedragen en kan hem nu goed waarderen! Het is een mooie nude tint die bij de een wat bruiner is dan bij de ander. Je kunt de kleur ook nog een beetje aanpassen door er een roze of peach kleurige lipliner onder te doen!

De lipstick blijft ongeveer 4 uur zitten, netjes! Op dit moment is hij geloof ik nergens meer verkrijgbaar, ten minste niet dat ik weet. Als je hem kunt bemachtigen zou ik hem zeker eens proberen, het is een mooi every day kleurtje!

Hebben jullie iets van deze collectie kunnen bemachtigen?

XOXO Nicole

Nicole Sczasny

6 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *