MAC Mehr

Mehr1

And Mac dit it again… Het begon als een onschuldig cadeautje voor mijn beste vriendin en het eindigde met een lichter portemonnee en een aangevulde make up stash. Jullie zien vast al aankomen wat er gebeurt is – ik kon het weer eens niet laten. Sinds ongeveer een dik jaar heb ik mijn beste vriendin Whitney aangestoken met mijn liefde voor make up – Sorry not sorry! Sindsdien kent ze termen zoals concealer, contouren en higlighter.

Mehr3

Voor haar verjaardag – wat alweer een eeuwigheid geleden is –  anyway  wilde ze graag een every day lipstick die ze vrijwel overal mee kan combineren . Met een missie stapten wij de Douglas in Maastricht binnen waar ze een aantal lipsticks uitprobeerde. Uiteindelijk hadden wij twee geschikte kandidaten gevonden: Mehr en Velvet Teddy.

Mehr4

And the winner is… Mehr! Ik vond hem zo mooi dat ik hem zelf ook even wilde proberen en ja hoor, wat een prachtige lipstick! De dag erna – even snel voor het werk – stormde ik de Mac counter in om er een voor mijzelf te bemachtigen.

Mehr5

De kleur is nogal moeilijk vast te leggen – sorry. Mehr is een bruin/roze lipstick met een vrij neutrale ondertoon, niet echt warm maar ook niet heel koel.

Mehr6

De lipstick is matt, wat ik zelf erg fijn vind bij every day kleurtjes. Deze willen namelijk snel verdwijnen bij mij. Mehr is lekker romig en dekkend zonder uit te drogen – yay!

ABI_4726

Remember de model voor 1 dag shoot met Whitney? Dit is het resultaat. KIJK HOE MOOI! Ze draagt hier uiteraard de lipstick Mehr. De kleur lijkt hier wel iets koeler.  Make up and styling by me!

Wij zijn fan! Hij past echt overal bij en is lekker makkelijk om bij te werken. Binnen 4 uurtjes mag hij bijgewerkt worden. Tip: ik merk dat wanneer ik even met mijn foundation kwast over mijn lippen ga, hij langer blijft zitten.

Ben jij ook fan? Dan kun je hem hier bestellen of kopen in de Mac counters in de Bijenkorf en Douglas fillialen. De lipstick kost €19,50.

XOXO Nicole

 

Nicole Sczasny

5 Comments

  1. I loooooooooove it! En kan serieus niet meer zonder, een echte aanrader dus. Het ligt er echt aan met welke make-up je hem draagt, hij ziet steeds een beetje anders uit. Dat maakt hem lekker afwisselend.
    Ten slotte super leuk geschreven en kan ik jou alleen maar bedanken voor de gecreëerde liefde voor Mac

  2. Wauw, wat is Mehr toch een prachtige kleur. Ik vind het ook altijd zo bijzonder dat de lipstick weer bij iedereen anders uitpakt. Je vriendin kan de kleur ook goed hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *