MAC Vamplify Peer Pressure

IMG_5407

Wanneer ik langs een Douglas winkel loop word ik automatisch naar binnen gezogen richting de MAC afdeling – Herkenbaar? Ik kan uren staren naar al de verschillende producten en kleuren. Deze keer viel mijn oog op de Vamplify collectie & je raadt het al, ik liep niet met lege handen de winkel uit.

IMG_5402

Ik had ergens gelezen over een liqued lipstick collectie van MAC (ik weet niet meer hoe hij heet), toen ik in de Douglas stond dacht ik dat ik ze zag staan. Het bleek niet de liqued lipstick collectie maar de Vamplify lipgloss collectie te zijn. Eigenlijk ben ik anti lipgloss maar zo nieuwsgierig als ik ben moest ik natuurlijk even gaan swatchen.

IMG_5409

Mijn oog viel op een diep rode kleur: Peer pressure – het zal wel door het herfstachtige weer komen haha. Ik vroeg aan een medewerkster of ik de kleur even mocht proberen en ik was positief verrast! Wat een pigmentatie en de lipgloss plakt helemaal niet –Wat?! Wow ik was echt gelijk verkocht.

De applicator is lekker dun en heeft een fijne punt, hierdoor kun je de ligloss precies aanbrengen. Dat moet ook wel met deze top pigmentatie!

IMG_5414

Kijk dan wauw! Deze swatch heb ik in 1 keer gemaakt. Naast peer pressure zijn er nog 13 andere kleuren, ik zou zeker even een kijkje nemen.

IMG_5463

Zo ziet hij er bij mij uit, ik ben fan! Helaas is de glans niet te zien op de foto (sorry). De lipgloss blijft zeker 4 uur mooi op zijn plaats. Na een hapje en een drankje verdwijnt de glans en lijkt het net alsof je een matte lipstick op hebt. Daarna vervaagt de kleur heel geleidelijk zonder lelijke randjes over te houden. Top Top Top!

IMG_5465

In het begin merk ik wel een klein beetje dat de lipgloss wilt bloeden. Dit kun je voorkomen door de passende pro longwear lip pencil erbij te gebruiken, deze behoort ook tot de collectie. Ik heb hem nog niet in mijn bezit maar ben zeker van plan om hem er nog bij te kopen. Ik denk dat ik hem dan ook goed met mijn favoriete MAC lipstick kan combineren: Fashion Revival!

De Vaplify collectie is nu te koop in alle MAC verkooppunten en natuurlijk hier op de webstite. De lipgloss en pro longwear lip pencil kosten beide €19,-

Hebben jullie al iets van de collectie kunnen bemachtigen?

XOXO Nicole

Nicole Sczasny

16 Comments

  1. Oh my, wat een onwijs gave kleur! Ik houd ben wat dat betreft dol op lekker opvallende lipkleuren! De tint staat je ook ontzettend mooi en is helemaal perfect voor de herfst!

  2. Erg toffe kleur is dit! Ben sowieso gek op zulke ‘vloeibare lipsticks’ dus ik ben blij dat MAC ze nu ook eindelijk heeft. Ga er eens voor kijken :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *