Mijn MAC lipstick collectie

c3bfdc384f12111e5b51aeb365b8ca03

Als klein meisje vond ik het heerlijk om lekker in mijn moeders make-up tas te rommelen, veel te veel oogschaduw op te doen en alle lipsticks uit te proberen – ondertussen zijn de rollen omgedraait! Het liefst draag ik elke dag lipstick, dit maakt mijn make up maar ook mijn hele outfit af. Het liefst grijp ik dan naar mijn MAC lipsticks. Zijn jullie benieuwd naar mijn collectie?

IMG_5356

Ik kan mij nog precies herinneren aan het moment dat ik mijn eerste lipstick kocht – ofja ik kocht er gelijk twee! Van te voren had ik allemaal swatches op internet opgezocht en een lijst gemaakt van lipsticks die ik mooi vond – en die was lang…

00

Samen met mijn moeder ging ik naar Douglas in Aken (waar MAC duurder is, why?). Na heel wat geswatch en lipsticks uitgeprobeerd te hebben kon ik maar niet kiezen tussen All fired up en Speak louder. Mijn moeder was zo lief om er een te sponseren – jeej! Nog steeds ben ik erg blij met beide + mijn moeder en mijn beste vriendin ook.

IMG_5362

Daarna hield ik steeds de nieuwste collecties in de gaten en probeerde vooral limited editions te scoren. Wat mij op de een of andere manier nooit echt lukt!? Meestal zijn ze in no time uitverkocht en ben ik te laat – helaas. Een van mijn favoriete limited edition lipstick is Fashion Revival – who’s with me? Het was bloed, zweet en tranen om deze lipstick te bemachtigen maar na lang zoeken is het mij uiteindelijk gelukt. Een andere limited edition die ik SUPER graag wilde hebben was Kelly yum yum. De dag dat de collectie uit zou komen heb ik constant de site refreshed in de hoop dat ik hem niet zou missen. Het moment dat de collectie online kwam, viel het internet bij mijn vriend voor een aantal uur weg en aangezien hij in een gat woont had ik geen verbinding op mijn telefoon. Ik heb nooit meer Kelly yum yum kunnen bemachtigen – voelen jullie de pijn?

IMG_5373

Dit is mijn MAC lipstick collectie. Op dit moment ben ik er erg blij mee maar hij mag zeker nog groeien!

IMG_5384

Van links naar rechts: All fired up (matte), Chatterbox (amplified), Goddes of the sea (cremesheen), Ruby woo (matte), Oxblood ( matte), Creme cup (cremesheen), Morange (amplified), Fashion Revival (matte), Viva glam Miley Cyrus (amplified), Speak louder (cremesheen).

Wat zijn jullie favoriete (MAC) lipsticks?

XOXO Nicole

Nicole Sczasny

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *