Model voor 1 dag

Altijd al eens als een Victoria Secret Angel willen voelen? Op en top gestyled willen worden? Of eens een andere kant van jezelf willen ontdekken? Wij maken dit mogelijk voor jou! Niewsgierig? Lees dan even verder.

Een tijd geleden werd ik door de fotografe Annick Bijnens benaderd of ik misschien de styling voor twee shoots wilde doen. Wauw! mensen vragen mij om hulp?! Natuurlijk zei ik ja en het resultaat was top! – foto’s volgen als jullie dit leuk vinden – let me know.

12087413_759352267510305_590117539_n

Ze vertelde mij dat ze bezig was met een nieuw concept: Model voor 1 dag. Hier wilde ik graag aan mee werken. Het houdt in dat je opgemaakt, aangekleed en professioneel gefotografeerd wordt. Je wordt dus lekker door ons in de watten gelegd en we halen het beste in jou naar boven!

Lijkt jou dit leuk om te ervaren? Of wil jij graag jouw modellen portfolio uitbreiden? Daarnaast is het ook een leuk kerstcadeau om weg te geven aan je familie of vrienden! WIN WIN!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annick door een mail te sturen naar info@oepsfoto.be of door haar een prive berichtje te sturen.

P.s. We hebben het al met mijn beste vriendin Whitney getest en de foto’s zijn super geworden!

XOXO Nicole

 

 

Nicole Sczasny

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *