Primark make up

Van low budget tot high end make up – ik wil het allemaal proberen! Bij Primark kwam ik een aantal interessante producten voor een klein prijsje tegen. Let’s try it!IMG_6873

Ik ga twee velvet matte lipstick crayon’s en een oogschaduw testen.

IMG_6891

Laten wij beginnen met de oogschaduw. Toen ik hem zag liggen dacht ik hey dat kan nog eens een goede kleur voor mijn wenkbrauwen zijn! Daarna zag ik pas dat het geen wenkbrauw product maar een oogschaduw is – maar wat maakt het uit? Het is een bruine assige kleur. Op de verpakking kan ik nergens een kleur nummer of naam vinden – jammer.  Verder zag ik ook alleen nog maar een licht roze kleur liggen, misschien dat ze daarom geen namen/nummers hebben?

IMG_6878

Op naar de velvet matte lipstick crayon’s! In totaal waren er geloof ik 5 kleuren. Ik koos voor de twee neutraalste oftewel Kylie Jenner achtige kleuren. Op de lipstick zelf staan geen kleur namen, lastig! Wel op het stickertje van de prijs. Ik snap niet waarom ze dat doen, het stickertje gooi je namelijk weg. Totaal niet handig.

IMG_6888

Links boven zie je de kleur Light Brown – een koele mauve tint. De andere kleur is Natural – een warme bruine tint met een vleugje perzik.

IMG_6897

De lipsticks zijn ontzettend romig en gepigmenteerd! Met 1 veeg heb je een perfecte dekking. De oogschaduw daarentegen niet. Ik heb meerdere keren moeten vegen om dit effect te krijgen. Voor de wenkbrauwen vind ik het perfect, zo kun je de kleur goed opbouwen. Voor een ooglook is het minder maar dat ga ik nog een keer testen!

hoi

Hier draag ik nog niks op mijn lippen en heb ik mijn wenkbrauwen nog niet gedaan. Ze zijn hier wel iets donkerder, omdat ik ze pas geverfd heb.

hoi

Hier draag ik de lipstick light brown en heb ik de oogschaduw voor mijn wenkbrauwen gebruikt.Voor mijn wenkbrauwen werkt de oogschaduw perfect! De kleur is mooi assig en niet te warm en het werkt erg fijn. De lipstick brengt erg fijn en makkelijk aan. Ik weet alleen niet of ik hem zo mooi vind staan. Net iets te koel. Wat vinden jullie?

IMG_6974

De lipstick in Natural staat een stuk beter! Ook deze brengt erg fijn aan.

Voor de oogschaduw aka wenkbrauw poeder heb ik maar 1 euro betaald en ik weet nu al dat ik hem vaker zal gaan gebruiken! De lipsticks brengen niet alleen smooth aan maar kunnen ook makkelijk tegen een hapje en een drankje. Voor 2,50 per stuk zou ik ze zeker eens proberen.

Primark top gedaan!

Hebben jullie al eens make up van Primark geprobeerd?

XOXO Nicole

 

 

Nicole Sczasny

35 Comments

  1. Vind het toch best netjes staan! Trouwens als die poeder de goede kleur is voor je wenkbrauwen kan je het alsnog gewoon daarvoor gebruiken hoor :)

  2. Ik moet zeggen ik was altijd een beetje sceptisch over de beauty afdeling van de primark, maar dit ziet er niet eens zo slecht uit haha. Misschien toch maar een proberen

  3. Hele mooie lipsticks! Was vooral erg verbaasd toen ik erachter kwam dat de producten dierproefvrij zijn ♥ Dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht 😮

  4. Wauw, ik moet eerlijk zeggen dat ik niet wist dat de Primark zulke mooie make-up producten verkoopt. De kwaliteit ziet er goed uit en dat voor zo een klein prijsje, ideaal!

  5. Ik vind die lipstick in Natural echt mooi! Staat je ook goed. Ik gebruik eigenlijk nooit primark make-up, wel af en toe wat kwasten van primark. Ik ga zeker eens naar deze lipsticks kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *