Shout out to Juul – Coiffure Award

Fashion, make up, modellen en fotografen – maar het plaatje is pas echt af wanneer het haar gedaan is. Hier weet mijn vriendin Juul alles van! Zij is namelijk genomineerd voor de Coiffure Awards a la de Oscars op het gebied van haar. Kijken jullie mee?

Juul en ik hebben samen de opleiding Medewerker Styling gedaan. Na een tijdje merkte ze dat de kappers kant haar toch iets meer trok. Een heel ander verhaal zou je denken maar toch liggen fashion en haar heel dicht bij elkaar!

Juul introduce yourself!

Mijn naam is Juul Coumans, ben 22 jaar en ik woon in Horst. Ik ben een vrolijke meid en werk in Tienray bij Hipp haarmode & visagie. (dit ligt in noord-limburg) Daar hebben we meegedaan aan de Coiffure Award 2016! Het heeft heel wat bloed, zweet en tranen gekost maar toen het moodboard eenmaal klaar was heb ik veel getraind op de kapsels. De shoot brak aan en het was nu tijd om te laten zien waar ik zoveel voor geoefend heb. Nadat we de foto’s geselecteerd en ingeleverd hadden was het lang wachten tot 18 maart. Maar het lange wachten was het waard! Ik ben GENOMINEERD!!!

12904028_10204475604528991_202131339_o

Model: Martijn Rongen
Visagie: Loes Peters
Fotografe: Van Essen Fotografie
Haar & Styling: Juul Coumans

Dit is het resultaat van de shoot van Juul! Ze is genomineerd voor de Consumer Award (publieksprijs). Wat mij als eerste opvalt is dat het echt typisch Juul is – het is echt een shoot waar ze 100% achter staat. Well done!

Zijn jullie ook blown away van het resultaat en willen jullie Juul helpen de Consumer Award binnen te slepen? Stem dan hier en kies voor nummer 20. Vergeet niet je gegevens in te vullen, anders wordt de stem niet verzonden.

Fingers crossed!

Wat vinden jullie van het resultaat?

XOXO Nicole

Nicole Sczasny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *