Van naturel tot glamour look met Etos #1

Als gelukkige insider van LiveLifeGorgeous mag ik de nieuwe Etos make up collectie testen – YES! Ik zal jullie laten zien hoe ik met de ontvangen producten een naturel look om tover naar een glamour look. Let’s do this!

Etosmakeup

Als eerst zal ik even jullie geheugen opfrissen. Dit zijn alle producten die ik ontvangen heb –Wauw! Een lipstick in de kleur Vampires Kiss, eyeshadow primer, hydrating primer, concealer palette, long lasting fixing spray, highlighting powder in gold, bronzing powder in glorious glam, smokey eyes eyeshadow palette, mega volume mascara en de powder blush. Nou dit is niet niks!

Etosmakeup2

Etos wilde graag weten naar welke producten ik het meest benieuwd naar ben. Nou dit was nogal een moeilijke vraag, omdat alle producten mij gelijk aanspraken. Maar als ik écht moet kiezen ga ik voor deze 6. Lipstick en highlighter gebruik echt elke dag dus deze moest ik testen. Bronzer vind ik altijd een speciaal product. Een mooie egale huid is een must. Sprekende ogen mogen niet missen & met fixing spray had ik nog helemaal geen ervaring!

IMG_5544

Ik begin met het aanbrengen van de primer. Dit zegt Etos over de primer: The perfect base for your make-up. Hydrates the skin. Primer to worn alone or under foundation. Helps to reduce the appearance of fine lines and pores. For a hydrating and smooth finish.

IMG_5626

Ik heb van mezelf best grove poriën – helaas. De primer voelt iets dikkig aan wat ik zelf wel fijn vind, het voelt gelijk alsof mijn gezicht ‘opgevuld’ wordt.

IMG_5533

Daarna is het tijd om wallen en vlekjes weg te werken met het concealer palette.
-Perzik tintjes neutraliseren blauw
-Geel neutraliseert paars
-Groen neutraliseert rood
-Paars neutraliseert geel
De laatste is een highlighter, deze benadrukt plekken in je gezicht die juist gezien mogen worden!

Blotebillengezicht

Blotebillengezicht! Links heb ik alleen de primer aangebracht en rechts heb ik de perzik tint onder mijn ogen gebruikt en de groene tint op mijn kin, een beetje op mijn wangen en voorhoofd. Het fijne aan de groene concealer is, is dat hij niet te groen uitslaat op het gezicht – top!

Daarna breng ik mijn eigen BB cream van Garnier aan en werk ik mijn wenkbrauwen bij met de collor tattoo van Maybelline in de kleur permanent taupe.

IMG_5540

Tijd om mijn ogen te primen. Hierdoor blijft de oogschaduw beter zitten.

IMG_5644

Het is een witte cremige subtantie die erg makkelijk en fijn te verdelen is. Hij laat een matte lichte witte waas achter waardoor je gelijk al een frissere oogopslag krijgt.

IMG_5531

Tijd voor de ooglook! Ik gebruik zelf altijd bruin tintjes voor een naturel look maar met grijs tinten kan het natuurlijk ook.

IMG_5640

Swatches! Ze zien er erg goed uit en voelen romig aan.

IMG_5527

Bij een naturel look hoort natuurlijk ook een warme glow. Hiervoor gebruik ik de bronzer.

IMG_5629

De kleuren zijn los van elkaar te gebruiken maar ook alle 3 in één, dit is te zien bij de laatste swatch. Ik denk dat de 2e kleur ook mooi is om te gebruiken als highlighter! Zelf mix ik graag de eerste 2 kleuren met elkaar voor een mooi effect.

Daarna breng ik nog een lips but better lipstick aan. Hiervoor gebruik ik een lipstick van Essence in de kleur naturel beauty.

IMG_5808

TADAAA! Hier heb ik alle producten aangebracht. Op het bewegend ooglid heb ik de licht grijze kleur aangebracht. Om het oog meer diepte te geven bracht ik de donker grijze kleur aan in de arcade boog. Ervoor heb ik een licht bruine kleur aangebracht om een mooie overgang te krijgen, dit doe ik bij elke ooglook! Daarnaast heb ik gelijk even de volume mascara getest – volgende keer meer hierover.

piepo

De bronzer heb ik aangebracht onder mijn jukbeenderen en een beetje in de hoeken van mijn voorhoofd. De roze kleur heb ik aangebracht op mijn jukbeenderen om de look iets op te frissen.

Wauw wat een goede kwaliteit! Tot nu toe vind ik de producten een voor een top! Ik ben erg benieuwd naar de rest van de producten.

Welk product spreekt jullie het meest aan?

XOXO Nicole

 

Nicole Sczasny

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *