Van naturel tot glamour look met Etos #2

Kennen jullie dit? Je hebt de hele dag gewerkt en savonds heb je afgesproken om lekker te gaan stappen maar je hebt helemaal geen tijd om je compleet opnieuw op te maken – PANIEK! Met de nieuwe producten van Etos stap je in no time over van naturel tot glamour look! Benieuwd naar mijn look?

Etosmakeup

Als eerst even terug naar de producten. De gezichts en oog primer, het concealer palette,  de bronzer en het eyeshadow palette heb ik jullie al laten zien. Op naar de overige producten!

IMG_5543

Bij de naturel look had ik de mega volume mascara al uitgeprobeerd. Ik ben nogal kritisch over mascara’s, vooral over het borsteltje maar ik kan jullie vertellen dat deze erg fijn is! Het borsteltje is best wel groot waardoor je makkelijk alle wimpers te pakken krijgt en veel volume gecreeërd wordt. Daarnaast is de kleur intens zwart. Ja ik ben fan! Goodjob Etos!

IMG_5531

Voor een glamour oogopslag mag het iets heftiger zijn. Ik begin met de donker grijze kleur, deze zet ik nog iets dikker aan. Daarna pak ik de glitternde zwarte oogschaduw – glitterssss – en deze breng ik vooral aan, aan het uiteinde van de arcadeboog. Telkens pak ik weer een beetje op mijn kwast, om de look intenser te maken. Goed blenden! Daarna gebruik ik de lichtste kleur (highlighter) om mijn wenkbrauwen te liften en een frissere look te geven. Ik breng hem aan op mijn wenkbrauwbot en in mijn binnenste ooghoeken. Ik vond het altijd moeilijk om een donkere smokey eye look te maken, zonder op een pandabeer te lijken. Met dit palette gaat dit erg makkelijk!

IMG_5524

Ik ga nooit de deur uit zonder highlighter!

IMG_5632

Het was erg moeilijk om de kleur goed op de foto te krijgen. Het is een gouden/champagne kleurige glans, niet glitterig maar vooral glanzend. Shine bright! De highlighter breng ik net boven/op mijn jukbeenderen aan, op mijn cupidoboog en een klein beetje op het puntje van mijn neus.

Daarna zet ik ook nog eens de bronzer iets dikker aan (zonder blush).

IMG_5538

Om alles te setten gebruik ik de fixing spray. Een product als deze heb ik nog nooit geprobeerd dus hier was ik erg benieuwd naar. Wat mij gelijk opviel is dat de spray erg lekker ruikt, heel fris. Ik heb hem getest tijdens een avondje stappen – perfecte gelegenheid! De make up zag er net iets minder poederig uit en bleef ook mooi zitten. Top!

IMG_5521

Een glamour look is pas af wanneer de juiste lipstick aangebracht wordt.

IMG_5646

Let me introduce you to Vampires Kiss een knallende rode kleur!

IMG_5864

Het resultaat van de glamour look!

IMG_5858

Je kunt natuurlijk ook kiezen tussen een knallende lip of een intense ooglook. Ik vond het deze keer beide goed samen gaan!

glamourlook

Op de een of andere manier krijg ik de glans van de highlighter met mijn camera niet goed op beeld, met mijn telefoon is het beter te zien. Look at that glow!

Ik ben echt positief verrast over de nieuwe collectie van Etos wauw! De kwaliteit is super en het assortiment is groot. Ik ga zeker eens kijken wat er nog meer in de collectie zit.

Zijn jullie al naar Etos gerend om iets te scoren?

XOXO NICOLE

 

Nicole Sczasny

6 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *