Wishlist

Kennen jullie het? Elke morgen sta je weer een aantal uur voor je bomvolle kast, na 100 verschillende outfits geprobeerd te hebben leg je je er maar bij neer dat je niks om aan te trekken hebt – serious life struggles!

Dit is natuurlijk weer een mooi excuus om dat te doen waar wij vrouwen het beste in zijn, shoppen!

wishlist1. Ik ben al een aantal keren langs deze mooie jumpsuit gelopen maar ik heb hem nog steeds niet gepast. Waarom? Omdat ik waarschijnlijk meteen verliefd word en hem gelijk wil kopen. Misschien doe ik dat ook nog wel – grote kans. Hij lijkt mij echt prachtig wanneer ik lekker bruin ben, gecombineerd met bruine heels en gouden sieraden.

2. Ik heb al meerdere reviews over de Lancome Miracle Cushion Foundation gelezen en het resultaat is echt wauw! Het enige wat mij echt tegen houd is de prijs, erg pijnlijk. Ik heb een aantal testers besteld en ben erg benieuwd. Misschien heb ik wel geluk en bevalt de foundation me totaal niet haha – not going to happen.

3. Al een tijdje ben ik opzoek naar een goede primer waardoor mijn foundation langer en mooi blijft zitten. Vaak wil mijn foundation bij mijn neus en voorhoofd wat verschuiven wat er niet erg aantrekkelijk uitziet. Hebben jullie al ervaring met deze primer van Benefit?

4. De laatste tijd gooit MAC Cosmetics de een na de andere collectie de winkel in. Een voor een zijn ze prachtig waardoor ik helemaal niet meer weet wat ik ervan moet kopen – te veel mooie dingen. De lipstick Oxblood van de Isabel & Ruben Toledo collectie viel mij gelijk op toen ik de swatches zag, prachtig!

5. Al een hele tijd heb ik een bepaald outfit in mijn hoofd. Een mooie destroyed (maar niet te) girlfriend jeans met een simpel wijd vallend t-shirt, een body chain en mooie nude heels. Helaas heb ik nog steeds niet de perfecte girlfriend jeans gevonden maar deze komt zeker in de buurt.

6. Dit is een serieus probleem, ik wist niet dat het zo moeilijk is om de perfecte black heels te vinden? Steeds zijn ze te hoog, te laag, te lomp, te glitterig of wanneer ik de perfecte gevonden heb helaas te duur. Maar ik geef niet op en zal dit jaar nog de perfecte black heels vinden!

7. Een MAC collectie waar ik al heel lang op wacht is eindelijk uitgekomen – Cindarella. Hoe mooi is de verpakking? Ik vind het prachtig maar ik ben dan ook een grote Disney/ prinsessen fan. Helaas is de iridescent powder al uitverkocht maar ik hoop dat ik hem ergens nog kan bemachtigen. Tips zijn welkom!

8. Als laatst dit prachtige pastel jasje. Wie mij kent weet dat ik echt een pastel meisje ben, vooral nu de eerste zonnestralen weer te zien zijn. Hier smacht ik echt de hele winter naar en wanneer de eerste pastel kleuren in de winkel hangen, zit ik er kwijlend naar te kijken. Dit jasje is zowel stoer als meisjes-achtig – perfect voor mij!

Wat staat er op jullie wishlist?

XOXO Nicole

Nicole Sczasny

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *