2nd One Jeans

Kunnen jullie je nog herinneren aan mijn What’s in my goodiebag artikelen? Voor het vak Fashion bloggen moest ik de artikelen reviewen maar wat ik er niet bij verteld had is dat er een winactie aan verbonden was. Zijn jullie al een beetje nieuwsgierig geworden? Keep reading!

De opdracht was om de goodiebag items op een leuke/originele manier te reviewen & degene met de leukste reviews kon een broek van 2nd One winnen! Ik denk dat jullie wel begrijpen waar ik op uit ben.. Ik won! Super leuk!

P1040493

Als jullie mijn Whats in my goodiebag artikelen gelezen hebben konden jullie zien dat het model Nicole mij het meest aansprak – coincidence? I don’t think so. Ik mocht kiezen welk model ik graag wilde hebben maar ik wilde mij graag laten verassen door 2nd One. Ze stuurden het model Nicole op – leuk! Ik kreeg er ook nog een leuk kaartje en chocolaatjes bij- thank you!

P1040497

Het model Nicole is een medium high waisted skinny jeans met enkel lengte. De kleur is donker blauw met een lichte niet al te aanwezige wassing erin. Hierdoor ziet de broek er een beetje gebruikt uit. Hier houdt ik van! De wassing is niet te extreem waar ik blij mee ben, omdat het vaak toch iets ‘voller’ maakt.

P1040499

Ik vind het ideaal dat de broek een medium waist heeft hierdoor worden ‘vetjes’ mooi ‘verdoezeld’ – is dit een correct Nederlands woord of limburgs haha?

P1040500

Het model Nicole is erg skinny en mooi aansluitend. Aan de onderkant van de pijpen zit een rits aan de zijkant – leuk! Dit maakt de broek net weer iets specialer!

P1040505

Aan de achterkant zitten twee zakken en door het stiksel worden de billen een optisch een beetje gelift. Dit is wat wij vrouwen willen! Er zit ook nog een leren stuk met het merk erop aan, dit zit lekker stevig vast. Fijn! Ik merk wel eens vaker bij mijn eigen broeken dat deze leren stukken loslaten of heel lomp gaan zitten – geen mooi gezicht! Herkennen jullie dit?

P1040525

Ik ben erg blij dat ik deze broek heb mogen ontvangen van 2nd one, bedankt! Het is een mooie broek die je vrijwel met alles kunt combineren en waar je ook lekker lang mee kunt doen. De kwaliteit is echt super en de pasvorm perfect (voor mij!). Aanrader dus!

Hebben jullie al ervaring met de broeken van 2nd one?

XOXO Nicole

 

Nicole Sczasny

5 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *