#3 What’s in my goodie bag?

All good things come to an end – Dit is alweer het laatste what’s in my goodie bag artikel. Zijn jullie klaar voor de laatste ronde? Here we go!

Zoals jullie al gezien hebben zat er een envelop met mijn naam op de goodie bag. Daarin zat een lief kaartje met een persoonlijke tekst geschreven door Cylia. Niet alleen heeft ze voor iedereen een persoonlijke tekst geschreven, ze heeft ook de laatste goodie op iedereen aangepast (dat denk ik tenminste). Deze laatste goodie is in 3 kleuren beschikbaar, ik heb hem in de kleur pink lemonade gekregen. Echt iets voor mij!

goodies 2Ik heb het over de shawl van Culture. Een lekkere luchtige zomerse shawl met een bloemen print. Hij is vrij groot en breed waardoor je hem op verschillende manieren kunt dragen, heel fijn.

Als jullie mijn vorige what’s in my goodie bag artikelen hebben gelezen, weten jullie vast wat er nu gaat komen. Yes outfit foto’s!

culture outfit 1Het lijkt nu misschien alsof de shawl te fel is voor de outfits maar in het echt is de roze kleur zachter. Ik hoop dat jullie hier overheen kunnen kijken (: De outfits bestaan geheel uit items van het merk Culture (behalve de schoenen).
Outfit 1: Broek, trui & schoenen
Outfit 2: Broek, trui, vest & schoenen
Outfit 3: Broek, hemd & schoenen
Outfit 4: Rok, t-shirt, jasje & schoenen

Dit waren alle items uit de goodie bag – helaas!

goodiesHier is nog eens een overzicht van alle goodies – Ottod’Ame armband, Ilovefashionnews.com sleutelhanger, 2ND ONE folder, Modemusthaves fashionista wk t-shirt & de zomerse shawl van Culture.

Ik vond het echt een super leuke opdracht! De goodies zijn super leuk en hierdoor ben ik weer meer over de merken te weten gekomen – win win situatie!
Zijn jullie al in het bezit van een van deze goodies? Wat is jullie favoriet? Let me know!

XOXO Nicole

Nicole Sczasny

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *