Black Timberlands

IMG_6579

Al een tijdje had ik een bepaald paar schoenen op het oog maar ik kon ze nergens vinden. Na een hele speurtocht wist ik ze toch te vinden en met mijn verjaardag mocht ik ze dan ook eindelijk aan mijn schoenen collectie toevoegen. Ik heb het over mijn nieuwe zwarte Timberlands!

2

Ik zag ze voor het eerst op snapchat voorbij komen bij Serena (dacht ik) en vanaf dat moment kreeg ik ze niet meer uit mijn hoofd. Ik ging op zoek in de winkels maar kon ze nergens vinden. Er was geen andere optie – ik moest ze vergeten!

IMG_6580

Op een gegeven moment heb ik ze toch op 1 site kunnen vinden – YES! & ook nog eens met 50% korting – could it get any better? Jazeker, want ik hoefde ze niet zelf te kopen maar kreeg ze van mijn ouders met mijn verjaardag. Samen met mijn moeder ging ik het model passen zodat ik de goede maat kon bestellen. Normaal heb ik een maatje 38 maar voor dit model heb ik 38,5 besteld en ze zitten perfect!

4

Mensen die mij kennen weten dat ik niet veel zwart draag maar vooral natuur tintjes en pastel kleuren. Toch ben ik zwart het afgelopen jaar meer gaan waarderen. Je zult mij niet snel zien in een all black outfit maar een goede zwarte broek en een perfect leather jacket mogen niet ontbreken. Zwarte Timberlands vind ik daarom ook een goede investering, ze zitten heerlijk en gaan super lang mee!

5

Wat mij erg aansprak aan deze timberlands zijn de zilveren details. Het zilver is aangebracht op de plekken waar de schoenen het snelst ‘gebruikt’ uit zien. Ook het leer is anders dan bij de bekende Timberland modellen, het is namelijk glad. Hierdoor vind ik ze minder ‘grof/groot’ lijken. Hoewel ze erg stoer zijn, vind ik ze toch bij mij passen door de zilveren details en het leer.

Ik bestelde de schoenen op de site van Van Arendonk met 50% korting. Je kunt ze nog steeds hier bestellen.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe aanwinst?

XOXO Nicole

 

Nicole Sczasny

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *