Musthave of all time: Trenchcoat

Burberry-Spring_Summer-2015-Campaign-Behind-the-Scenes-on-embargo-until-14-December-10pm-GM_005Naomi Campbell & Jourdan Dunn Star in Burberry Trench Spring Summer 2015

Must have of all time ● Een item dat elke vrouw in haar kast zou moeten hebben ● Eyecatcher ● Tijdloos ● Stijlvol – Ik heb het natuurlijk over de trenchcoat!

Burberry-Spring_Summer-2015-Campaign-Behind-the-Scenes-on-embargo-until-14-December-10pm-GM_001Naomi Campbell & Jourdan Dunn Star in Burberry Trench Spring Summer 2015

Als ik aan een trenchcoat denk, denk ik aan Burberry. Wisten jullie dat Thomas Burberry ook de ‘uitvinder’ hiervan is? De trenchcoat is tijdloos, altijd draagbaar. Dit is al sinds +/- 1900 zo en zal ook nog lang zo blijven (thank god). Helaas kan ik mij met mijn studenten budgetje geen Burberry trenchcoat veroorloven (life goal). Maar om de pijn te verzachten ben ik op jacht gegaan naar mooie betaalbare trenchcoats!

IMG_8457Tijdens een shopping trip naar Aken kwam ik deze trenchcoat van Zara tegen, ik was gelijk verliefd! De kwaliteit van deze stof is erg goed waardoor ik er zeker een aantal jaar van kan genieten. De lengte is precies goed voor mij en de details maken het helemaal af. Het enige minpuntje is de riem, die kan ik bijna helemaal om mijn taille binden. Gelukkig valt dit wel op te lossen door hem een stuk korter te maken en mooi af te stikken.

2De trenchcoat van Zara kost €79.95 en is hier te koop.

1              Shop hier                                     Shop hier                                 Shop hier

2             Shop hier                                 Shop hier                                    Shop hier

Wat vinden jullie van de trenchcoat? Hebben jullie er een? Ik ben benieuwd!

XOXO Nicole

Fotograaf persoonlijke foto’s: René Centa – www.rc-photo.de

Nicole Sczasny

5 Comments

  1. Ik heb nog geen trenchcoat… ik vind ze zo mooi maar ik ben verliefd op leren jasjes dus ik draag die zowat heel het jaar door, tot het te koud is en de dikke winterjas uit de kast komt haha. Ik moet echt eens geld investeren in een mooie jas.

    • Ik ben zelf ook echt gek op leren jasjes maar ik begin nu weer veel pastel kleuren te dragen waar mijn trenchcoat echt perfect bij past!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *