Shoes at first sight

schoen 1

Een tijdje terug onderweg naar school zag ik in de etalage bij Sacha prachtige schoenen – of zagen ze mij? In de pauze moest ik ze toch even gaan passen en voordat ik het wist liep ik met ze naar buiten.

schoen 2

Dit zijn ze dan – sportief maar toch schattig! In het begin twijfelde ik om dat de luipaard print verschillend is, meestal vind ik dit wel storend. Lisanne en de verkoopster wisten mij te overtuigen en nu ben ik hun dankbaar!

schoen 3

Misschien komt het niet zo goed over op de foto maar de kleur is een zachte poeder roze. Dit is echt een perfect kleurtje voor mij in de zomer/lente. In de herfst/winter smacht ik echt naar de zomer zodat ik weer pastel kleurtjes kan dragen. Een gedeelte van de schoen bestaat uit suède en de luipaard print is lekker aaibaar – wat wil een vrouw nog meer?

schoen 4

Ik heb ze al een aantal keer aangehad en ze zitten heerlijk! Ja dit worden zeker een van mijn favoriete schoenen deze zomer. Mijn moeder en vriend zijn geen fan ze but I don’t care. Aan de kassa kreeg ik ook nog eens 15% korting – katsjing! Je kunt ze hier bestellen. Met de code SPRING20 krijg je ook nog eens 20% korting, what are you waiting for?

Hebben jullie al zomer schoenen ingeslagen?

XOXO Nicole

 

Nicole Sczasny

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *