Piece of life

Goodmorning beauty’s, de week is weer eens voorbij gevlogen! Het weer was deze week helaas minder – huilen & ik heb het erg druk gehad. Zijn jullie benieuwd wat ik deze week allemaal gedaan heb?

Maandag
Bij deze alvast mijn excuses, maandag is echt geen spannende foto dag – sorry! Vandaag heb ik de hele dag bij Repeat gewerkt, het was vrij rustig maar toch is de dag snel om gegaan.

IMAG2142

Vorige week vertelde ik al dat de nieuwe collectie in de winkel ligt. Ik kwam dit boekje tegen met alle nieuwe items, deze pagina viel mij echt op – hoe schattig?

IMAG2138

Om toch nog even een spannende foto aan de maandag toe te voegen, wil ik jullie even jaloers maken met deze overheerlijke nacho’s! Deze foto is stiekem van zondagavond sssst. Samen met mijn beste vriendin ging ik nog lekker iets drinken bij Snowworld & deze nacho’s mochten zeker niet missen.

Back to monday! Na het werk ben ik lekker met een bak ijs in bad gaan liggen (dat kan gewoon mmm) en daarna heb ik nog een beetje aan een schoolopdracht gewerkt. Wat was ik moe zeg!

Dinsdag
Vandaag had ik de les Visual Merchandising ipv Fashion Styling. We kregen van alles geleerd over het styling/ontwerpen van een winkel, erg interessant maar ook moeilijk! De opdracht was toen om een winkel te stylen voor een eerdere opdracht.

moodboard winkel

Dit is tot nu toe mijn concept maar ik weet nog niet of ik er helemaal tevreden mee ben.

IMAG2147

Daarna kregen wij de opdracht om de stad in te gaan en etalages te bekijken. Grappig, nu kijk ik er heel anders naar! Natuurlijk moesten wij toen toch even gaan shoppen, het was te verleidelijk haha. Bij de Etos kwam ik dit mini parfum flesje van Hugo Boss Bottled tegen, – super cute! Dit is een van mijn favoriete mannen parfums samen met One Million, who’s with me?

IMAG2153

Toen de shopaholics Lisanne en Kimberley aan het passen waren, maakte ik even snel een outfit foto. Hier draag ik de girlfriend jeans van mijn wishlist! Ik had hem eerder al besteld maar die zat heel raar bij mijn knie, toen ik hem in de winkel nog eens tegen kwam wilde ik hem nog een kans geven en deze zat veel beter – happy me!

Thuis heb ik nog aan mijn presentatie van mijn blog voor morgen gewerkt.

Woensdag
Vandaag hoefde ik alleen voor de presentatie naar school. Ik had me bedacht om van te voren nog even de stad in te gaan om een cadeautje voor mijn moeder te kopen. Toevallig had Milette zich vergist en was al een uur te vroeg in de stad. Kimberley kwam er ook gezellig bij en zo zijn wij nog even gaan shoppen.

11082818_670253926436137_866213053_n

Gelukkig gingen al onze presentaties goed en Cylia was erg blij met ons. Echt zo leuk om te zien dat iedereen andere ideeën heeft! Na de presentaties kregen wij nog een beetje theorie. Helaas was dit alweer de laatste les Fashion Bloggen van Cylia – we will never forget you haha! Ik vind het echt heel jammer.

IMAG2160

Daarna ging ik samen met Lisanne nog even naar de Mc Donalds – quarter pounder come to mama. Bij de Jamin kwam ik deze Kitkat met peanut butter tegen, hier was ik toch wel heel erg benieuwd naar! Hmm ik weet niet zo goed wat ik ervan vind, apart. Hebben jullie deze Kitkat al eens geprobeerd?

IMAG2166

In de avond ging ik naar mijn vriend toe, hij is degene die mijn site gemaakt heeft – ik ben hier echt geen held in haha. Alleen was hij zo slim om per ongeluk mijn site zowat te verwijderen – hartverzakking! Gelukkig is het hem op de een of andere manier gelukt om een gedeelte terug te halen, daarna mocht hij weer aan de slag gaan om alles weer terug te zetten.

In de tussen tijd kwam ik erachter dat een bepaald item van Mac weer beschikbaar was, dus die heb ik meteen even besteld. Zijn jullie benieuwd over welk product ik het heb? hou mijn blog dan goed in de gaten.

Donderdag
De dag begon vandaag al goed, er was iemand voor de trein gesprongen en in Weert mocht ik alweer de trein uit. Gelukkig heb ik maar ongeveer 20 minuten moeten wachten en kon ik de volgende trein pakken. Natuurlijk moesten alle andere mensen uit Nederland ook deze trein hebben – stampe druk!

Moodboard 3

Vandaag hebben we een les waar het vooral draait om commercials en video’s maken. We moeten voor ons concept (Vanilia) uiteindelijk een commercial maken. Deze les werk ik verder aan het concept en bedenk ik een script.

IMAG2173

Serious life struggles -everyday haha

Dit waren alweer de foto’s van de donderdag – beetje saai sorry! Verder heb ik ook niks boeiends meer gedaan. In de avond heb ik nog een beetje aan school gewerkt en uitgerust.

Vrijdag
And again, een saaie foto dag. Vandaag heb ik de hele dag in alleen in de winkel gestaan, erg druk dus! Eerlijk gezegd ben ik vandaag de hele dag vergeten om foto’s te maken, sorry. Volgende week zal ik echt mijn best doen.

IMAG2141

Deze foto had ik toevallig nog maandag gemaakt – om er toch even een foto in te gooien. Tijdens het werk stond ineens Lisanne voor me, super gezellig. Ze is zelf deze week bij Steps aangenomen en zo kon ze mij eens aan het werk zien haha.

werk

Deze foto maakte Lisanne van mij toen ik aan het werk was haha.

Toen ik thuis kwam was mijn vriend er al en hij had pizza taco voor ons gehaald, mmm. Beter thuis komen kan niet toch? Daarna keken we de film Night at the museum: secret of the tomb. Ik vond het een erg leuke film! Bart heeft er niks van gezien – slaapbeer.

Zaterdag
Vandaag heb ik voor het eerst in de Repeat shop in de Plankstraat gewerkt (niet in de Bijenkorf), heel anders maar ook leuk! Hier heb ik natuurlijk ook weer geen foto van gemaakt oeps.

IMAG2181

Van te voren ben ik snel naar Lush gegaan. Ik was opzoek naar een goede gezichtsreiniging aan gezien mijn reiniger van Clinique bijna op is en ik deze eigenlijk te duur vind. Mij werd de 9 to 5 reinigingslotion (voor luie mensen) aangeraden. Daarnaast kreeg ik ook twee testers mee, een scrub en moisturizer. Dit vind ik echt zo handig! Mijn huid is erg gevoelig en ik vind het zonde om veel geld voor producten uit te geven die gewoon niet voor mij werken, zo kan ik het eerst lekker testen. Zijn jullie ook fan van Lush?

Toen ik thuis kwam waren mijn ouders, tante en oom druk bezig met het voorbereiden van mijn moeders verjaardag. Mijn vriend had lekker lasagne voor ons gemaakt (hier had ik echt zin in) – super lief! Het was ook nog eens heel lekker.

kyro

Daarna ben ik naar mijn beste vriendin gereden. Dit is haar hond Kyro, echt een schatje! Alleen wordt hij altijd ondeugend als ik er ben haha.

IMAG2180

We hebben eerst heel veel bij gekletst en rond 12 zijn wij ons eens gaan optutten – werd toch eens tijd. Daarna zijn wij lekker gaan stappen. Heerlijke avond!

outfitje

Dit was mijn outfit, het blousje heeft een open rug en ik droeg er heels bij – ofcourse!

Zondag
Vanmorgen werd ik al om 10 uur wakker gemaakt na ongeveer 5 uurtjes slaap – meehh. Ik moest namelijk helpen met alles voorbereiden voordat het bezoek er is.

mama

Happy Birthday mama! XXX

Wat hebben jullie deze week gedaan?

XOXO Nicole

Nicole Sczasny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *