Piece of life

Good morning beauty’s! Helaas iets later dan verwacht, er kwam namelijk iets tussen maar hier is ie dan de Life in pictures van deze week!

Maandag
Vandaag heb ik weer eens een dag gewerkt, gelukkig stond ik vandaag niet alleen maar met Anouk. Veel gezelliger! Tijdens het werk heb ik weer eens geen foto’s gemaakt, vaak heb ik het zo druk dat ik er ook helemaal niet aan denk en ik vind het ook niet zo netjes om foto’s te maken terwijl er klanten zijn.

fee

Dan maar selfies haha! Ik had vanmorgen nog lekker tijd over dus nam ik mijn hondje fee voor een kleine shoot.

Locatie

Eenmaal thuis werk ik nog een beetje aan wat school projecten. Dit hoort bij mijn Valentino concept voor de fotoshoot.

Dinsdag
Vandaag hoefde ik alleen naar school voor een kort gesprekje met mijn mentor. Gelukkig mocht ik meteen als eerste, ik moest wel vroeg op staan (6 uur miehh) maar dan was ik wel snel klaar en had ik nog iets van de dag. Na het gesprek ben ik nog snel naar de Primark gegaan met Lisanne, daar kocht ik een mooie pastel shawl en een power bank voor mijn telefoon.

IMG-20150324-WA0003

Voor de Primark stond een kraampje met Mexicaans eten – ik hoorde hem gewoon mijn naam roepen. Dus haalde ik snel even churos. Net op tijd haalden we de trein.

IMAG2200

Thuis maakte ik nog een aantal product foto’s – poging tot. Hier moet ik mij echt meer in gaan verdiepen, het lijkt zo makkelijk maar dat is het echt niet. Dan is het licht niet goed, de achtergrond niet mooi of de kleur komt niet goed over, struggles! Rond 3 uur haalde ik Rianne op om even naar de post te gaan waar een pakketje op mij stond te wachten – oeh wat zal het zijn? Daarna gingen we nog even naar de DM, mijn BB cream van Garnier was namelijk op. Om ons tripje af te maken zijn we nog lekker ijs gaan eten, ik had coockies en pistiche mmm.

IMAG2202

Toen ik thuis kwam stond Bart zijn auto te wassen en omdat ik zo’n lief vriendinnetje ben heb ik even zijn ramen gewassen. Daarna heb ik snel mijn pakketje geopend en een paar foto’s gemaakt, zijn jullie al benieuwd?

In de avond zijn wij gezellig met zijn 2e naar Divergent: Insurgent geweest. Ik vond het een erg goede film maar wel een beetje voorspelbaar.

Woensdag
Onderweg naar school werd ik echt aangetrokken door deze Louboutin beauty’s. Ooit in mijn leven zal ik een paar in mijn bezit hebben – keep dreaming!

IMAG2205

Vandaag heb ik de les fashion styling. Als eerste opdracht voor vandaag moesten wij fashion foto’s opzoeken die ons inspireren.

Inspiratie 2

Ik houd echt van pastel kleurtjes!

IMAG2207

In de pauze gingen wij even naar de Louboutin heels kijken. Toch een beetje te duur – but one day! In de winkel was deze schattige puppy Oscar, we waren echt opslag verliefd – zo schattig!

metlisanne

Eenmaal terug op school mochten we gelijk weer naar buiten  de regen in bah! We moesten opzoek gaan naar plekken voor fotoshoots. Best grappig, we keken echt op een andere manier naar de weg die we dagelijks afleggen!

Toen ik thuis kwam heb ik lekker gegeten en De Roelvinkjes gekeken met Bart, zo leuk haha!

Donderdag
Vandaag had ik de les mode vormgeving, we begonnen met het analyseren van logo’s.We moesten allemaal logo’s opzoeken zonder het merk erbij en daarna raden welk merk het is. Best moeilijk, je herkend het wel maar toch kom je er vaak niet op! De tweede opdracht was om een random item te kiezen en daar een logo voor te ontwerpen. Het resultaat bespaar ik jullie haha.

Moodboard 5 maxi trend geborgenheid

Daarna heb ik lekker door gewerkt aan mijn concept voor Vanilia. Dit is mijn maxi trend.

IMAG2219

In de pauze at ik sushi mmmmm.

IMAG2221

In de trein was het weer eens over vol waardoor we niet konden zitten, dan maar weer eens op de smerige trap zatten – huilen!

Snapchat-9139198641508871662

Thuis wachtte dit pakketje op mij, binnenkort zullen jullie zien wat het is!

Vrijdag
Vandaag hoefde ik pas om 12 te beginnen met werken. Ik kon dus lekker rustig aan doen!

IMAG2223

Let’s start with breakfast!

selfie

Daarna maak ik mij op om foto’s te maken voor een artikel, komende week zullen jullie zien waar het over gaat! Selfie time!

IMAG2226

Elke keer voordat ik het huis verlaat moet ik nog even met fee knuffelen, ze ligt er echt bij als een papzak haha!

IMG-20150327-WA0015

Lekker gezond doen op het werk mmmm.

IMAG2227

Een maal thuis stond het eten al voor mij klaar, pierogies! Dit zijn deeg tasjes gevuld met vlees, ik vind dit echt zo lekker!

Daarna ben ik naar mijn vriend gegaan en hebben we de film Paddington gekeken, ik vond hem echt leuk en grappig.

Zaterdag
Vandaag moet ik al om half 10 beginnen met werken en gelukkig wil Bart mij op het station afzetten.

IMAG2232

Normaal luister ik altijd muziek in de trein maar voor de afwisseling heb ik mij eens een tijdschrift meegenomen. Ik smul nog even van mijn Kinder pingui mmm (Bart was jaloers).

IMAG2233

Vandaag was echt een drukke dag maar gelukkig kon ik gezellig met Carmen samen werken. Elke keer als ik op het werk kom hebben we weer nieuwe items, leuk!

IMAG2236

In het magazijn stoomde ik even een aantal zijden blouses, pastel pastel pastel!

IMAG2237

‘S avonds gingen Bart en ik gezellig iets met Rianne en Maikel drinken bij Snowworld. Natuurlijk mochten nacho’s niet ontbreken! Ik vind het echt heerlijk om hierbij Liefmans te drinken maar helaas waren de glazen op en kregen wij een gewoon cola glas, drinkt toch net iets minder lekker haha! Don’t you agree?

Daarna zijn wij bij Bart in bed geploft en snel in slaap gevallen, vermoeiende dag!

Zondag
Vandaag moest Bart al redelijk vroeg op om te gaan werken. Ik bleef nog even lui in bed liggen toen ik opeens verrast werd met ontbijt op bed – Bart wat heb je uitgespookt?

IMAG2238

Super lief en ook nog eens lekker mmmm

IMAG2240

Daarna bracht hij me naar huis en reed door naar zijn werk. Eenmaal thuis kon ik gelijk door naar de dierenarts, het ging namelijk sinds gisteravond al niet zo goed met Fee. Na uren wachten waren wij eindelijk aan de beurt en gelukkig is het waarschijnlijk niks ergs, even afwachten dus!

Mijn planning was om vandaag heel veel aan school te werken maar dat gaat hem denk ik niet meer zo worden.

P.s. Ik heb deze week mijn best gedaan om meer foto’s te maken op mijn werkdag – mission accomplished!

Hoe was jullie week?

XOXO Nicole

Nicole Sczasny

5 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *