Piece of life

Goodmorning beauty’s! Happy easter! Het was een erg natte week bah. Zijn jullie benieuwd wat ik deze week gedaan heb?

Maandag
Vandaag moest ik weer werken van begin tot sluit. Sinds zondagavond voelde ik mij al niet zo lekker dus ik zag er een beetje tegen op. Ik heb het erg rustig gehad, wat van de ene kant juist fijn was, omdat ik mij niet zo lekker voelde maar van de andere kant duurde de dag erdoor erg lang.

IMAG2241

Ontbijtje! Op het werk heb ik helemaal geen foto’s gemaakt, omdat ik mijn telefoon in mijn tas had – sorry!

IMAG2243

In de trein naar huis kreeg ik een berichtje van mijn moeder dat het weer niet goed ging met fee. Ze had zoveel pijn dat ze haar bij de dierenarts moesten verdoven – arme beer. Omdat ze geen tijd had om te koken ging ik lekker frietjes halen mmm.

Jurk

Daarna maakte ik nog even een foto voor een school opdracht. We moesten namelijk een artistieke foto zoeken en daar een outfit bij verzinnen. Tadaa!

Daarna ben ik nog lekker in bad geweest en heb ik verder helemaal niks meer gedaan – moet ook eens kunnen!

Dinsdag
Vandaag had ik weer de les Visual Merchandising. We moesten verder werken aan het concept van onze winkel.

Moodboard sieraden

Dit zijn de producten voor mijn winkel, body chains! Al een aantal jaren heb ik er een in bezit maar ik heb hem nooit veel gedragen – nu heb ik hem weer tevoorschijn gehaald.

IMAG2247

De trein is weer eens super vol dus mogen we weer op de smerige trap gaan zitten. De adidas tas is van Lisanne. Onderweg naar school kwamen we langs een aantal sneaker stores en de adidas sneakers vielen ons gelijk op. In de pauze zijn wij even gaan kijken en Lisanne liep natuurlijk niet met lege handen de winkel uit. Zelf vind ik de pastel blauwe Pharrel Williams superstar sneakers best leuk alleen mijn vriend vind ze afschuwelijk (ik citeer: als je hiermee thuis komt lach ik me echt dood!)

IMG-20150331-WA0001

Daarna stap ik in Sittard uit waar ik mijn vriend, schoonmoeder en schoonzus tref. Mijn schoonzus Joyce was net een paar Yves Saint Laurent lipsticks aan het testen – love it! & mijn vriend had een heel outfit gekocht – heel leuk! Van mijn schoonmoeder kreeg ik deze super schattige en vooral heerlijk zachte sokjes die zij eerder die dag al gekocht had – thank you!

IMAG2248

Toen wij thuis aan kwamen stond het eten al klaar, smullen! In de avond moesten Bart en ik natuurlijk De Roelvinkjes + voetbal kijken. Daarna zijn wij naar mij gereden om bij mij thuis te slapen, we moesten natuurlijk wel nog even bij Mc Donalds stoppen mmmm.

Woensdag
De dag begon vandaag al goed, na een half uur voor een gesloten school gestaan te hebben besloten wij om mijn mentor te bellen. Bleek dat de docent ziek was maar zich niet afgemeld had! We konden dus weer naar huis. Voor niks om 6 uur opgestaan – kill me please!

IMAG2250

Kan natuurlijk een keertje gebeuren maar wat was het koud brrrrr!

IMAG2252

Deze schoenen zijn echt perfect voor dit honden weer! Mijn all stars heb ik maar weer even terug in de kast gezet – te koud haha.

IMAG2259

Thuis ben ik meteen met Fee gaan wandelen. Het gaat gelukkig al iets beter met haar maar je merkt wel dat ze nog pijn heeft – hartverscheurend.

IMAG2258

Gezond mmm.

toledo 6

Daarna zet ik de Mac Oxblood review online.

Donderdag
Vandaag was Lisanne ziek dus moest ik alleen reizen mimimi – heel saai! Dan maar weer een tijdschrift.IMAG2266

We kregen vandaag les van de fotografie en mode vormgeving docent. Eerst bespraken we ons reclame idee en daarna gingen wij elkaars projecten bekijken en beoordelen.

Moodboard 7 catwalk trend

Dit is mijn catwalk trend die ik dus lekker verkeerd gemaakt heb haha! Toch wel handig zo’n presentaties.

IMAG2270

Daarna moesten we de opstelling van het lokaal veranderen, omdat we het wel erg gezellig hadden – oeps! Ik vind het zo eerlijk gezegd echt erg rommelig ogen, niet heel fijn om zo te werken.

Nadat iedereen ergens anders zat kregen wij echt een verschrikkelijke opdracht. We moesten binnen 5 minuten een elevator pitch over ons zelf schrijven, voor de klas gaan staan en het met de camera voor onze neus voor gaan dragen. Super awkward. Om het nog erger te maken gingen we daarna de filmpjes klassikaal bekijken en onze houdingen analyseren, nog nooit zo iets vreselijks meegemaakt haha!

IMAG2271

Alleen in de trein terug naar huis mimimi.

IMAG2272

Toen ik net 1 seconde thuis was belde Whitney op dat ze er over 3 seconden zou zijn – toevallig! Daarna gingen we samen naar de DM om verzorgingsproducten voor haar te kopen. Zo leuk dat ze mij om advies vraagt! Omdat we honger hadden gingen we nog lekker pizza eten bij Nido – smullen. Door al het kletsen en levensverhalen ben ik vergeten om foto’s te maken. Gelukkig vergat ik het niet toen we 1 restaurant verder nog ijs als toetje gingen eten.

Thuis ben ik snel gaan douchen, we gingen namelijk naar Snowworld omdat daar een groot feest was en Bart er moest werken.

Vrijdag
Vandaag moest ik van 12 tot 7 werken. Ik stond extra eerder op zodat ik nog een aantal dingen kon doen.

IMAG2273

Werkkleding voor vandaag!

IMAG2274

Het werd echt nodig tijd om mijn kwasten te wassen, mijn huid werd er niet echt blij van – oeps.

IMAG2276

Wachten op de trein – voor de afwisseling weer eens in de regen bah!

IMAG2275

Smullen op het werk mmm.

Het was een erg drukke werdag dus toen ik thuis kwam ben ik eerst even een dutje gaan doen, ik was echt kapot moe. Daarna ben ik met Whitney en Dionne weer naar Snowworld gegaan. Bart moest weer de hele nacht op de parkeerplaats staan, ik doe het hem niet na!

Zaterdag
Vandaag hoefde ik maar van 12 tot 5 te werken, lekker want ik was nogal moe van het stappen.

IMAG2278

Van mijn moeder mocht ik een bruine blush(zo noemt ze het) uitzoeken van Mac (stiekem wilde zij deze zelf hebben haha). Eenmaal bij Mac  kocht ik ook nog even een paascadeautje voor mezelf – moet kunnen toch? Zijn jullie al benieuwd wat het is? Binnenkort zal ik er een review over schrijven!

IMG-20150405-WA0010

Na het werk haalde Bart mij op en zijn wij gezellig met zijn 2e gaan uiteten. We hebben elkaar deze week nauwelijks kunnen zien dus dat was nog eens genieten. Herkennen jullie de rolletjes mmm?

IMG-20150405-WA0009

Daarna hebben we nog een beetje in bed geleden en de film Cake gekeken (ofja Bart heeft er weer niks van gezien)

Zondag
Happy easter! Vanmorgen toen ik opstond mocht ik gelijk de eieren en cadeautjes gaan zoeken. Ik ben 22 jaar maar toch blijft mijn moeder ze elk jaar weer verstoppen haha!

IMAG2279

Jammie!

IMG-20150405-WA0005

Straks gaan we naar mijn oma, super gezellig! Dit heeft mijn moeder voor mijn pas geboren nichtje gekocht – zooo lief.

Wat gaan jullie vandaag nog doen?

XOXO Nicole

Nicole Sczasny

5 Comments

  1. Hee beautyyy!
    Wat een leuke blog alweer. Altijd leuk om die te lezen tussen het leren door, nu kan ik weer even aan de slag!
    Hopelijk helpen de verzorgingsproducten maar aan het advies zal het niet liggen :)
    Voor je moeder blijf je altijd dr ‘kleine’ Maus haha, zooo schattig!

    Nog een fijne dag en tot snel XXXX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *