Piece of life

Hi beauty’s! Het was weer eens een drukke maar leuke week – het zonnetje schijnt weer! Wat wil je nog meer?
Zoals jullie gemerkt hebben is er deze week geen artikel online gekomen, dat komt doordat ik het op dit moment super druk met school heb en binnenkort alle projecten in moet leveren. Natuurlijk doe ik tussen door leuke dingen maar dit heb ik ook echt nodig naast het studeren anders trek ik het niet!

Maandag
Vandaag hoefde ik lekker niet te werken jeej! Maar de wekker ging wel al om 9 uur, Bart en ik hadden besloten om naar het Designer Outlet in Roermond te gaan aangezien Bart al maanden opzoek is naar schoenen – hoe moeilijk kan het zijn?

IMAG2286

Let’s start with breakfast mmm.

IMG_20150406_102116

There we go!

IMAG2287

Ik vergeet natuurlijk door de drukte weer eens foto’s te maken -oeps. Volgens mij had iedereen in Duitsland, België en Nederland het zelfde idee om op een vrije dag erheen te gaan – I was not amused! We zijn al vrij snel klaar en gaan met lege handen naar huis helaas! Bart pakt thuis zijn spullen om te skiën en ik ga met mijn ouders naar mijn oma.

IMAG2289

Nog eventjes met Feetje wandelen, het gaat weer goed met haar! Thank god!

IMAG2294

Dit is het kindje van mijn nicht en de puppy van mijn nichtjes, ik heb me sowieso vermaakt. Super cute!

IMAG2293

Mijn oma had niks gekookt – dunno why? Dus we besloten om döner te gaan halen. Ik had PomDöner, dat is frieten met döner en saus!

Dinsdag
Vandaag hoef ik pas om 1 uur op school te zijn om de eindpresentatie te geven voor het vak Visual Merchandising.

selfiemama

Morning selfie met mama!

IMG-20150407-WA0003

Kinder Riegel all day everyday! mmm zo lekker

IMAG2299

Knuffelbeertje

IMAG2300

Na school ga ik samen met mijn vader naar de baby van mijn neef kijken. Ze is nu 3 weekjes oud – liefff!

Woensdag
Vandaag krijg ik een nieuw vak: TV styling.

Snapchat--4663107804778972284

De les begon een half uur later en omdat ik de auto niet kon hebben en mijn moeder moest werken, moest ik 3 kwartier in de kou wachten brrrr – niet fijn!

adidas

Voordat de les begon zijn Lisanne en ik op jacht gegaan naar de pastel blauwe Adidas Super Color sneakers. Mission inpossible :'(   Toen ben ik maar voor deze fel groene gegaan. Nee grapje deze paste ik alleen voor de maat te passen. Als iemand een tip heeft waar ik ze nog kan krijgen – let me know! De linker foto vond ik op Instagram, wat een heerlijk outfit van cocoelif!

Sandra schuurhof

Voor de les Tv Styling moesten wij outfits samen stellen voor bepaalde tv programma’s. Dit outfit is voor Hart van Nederland.

mac

In de pauze gingen wij nog even naar Douglas en natuurlijk moest ik even bij Mac kijken!

IMAG2302

De trein was natuurlijk weer eens bom vol – voor de afwisseling!

 

IMAG2303

Bart kwam mij in Sittard halen en ik maakte nog huiswerk terwijl hij aan het gamen was. Bart kwam met het idee om naar het casino te gaan, ik ga daar echt nooit heen maar was er wel benieuwd naar!

IMAG2304

Omdat we winst hadden kwam Bart met het idee om nog lekker cocktails te gaan drinken. Ik had een split en Bart een long island ice tea mmm.

IMAG2305

Onderweg naar huis sloeg Bart opeens af en gingen we nog even naar de Mc Donalds. Wat een leuke avond!

Donderdag
Vandaag heb ik het vak modevormgeving. De les begint met een aantal presentaties. Mijn presentatie moest over de periode nieuwe zakelijkheid gaan – wat een saai thema!

American dream

Daarna kregen we een aantal onderwerpen waar we zelf een moodboard en kleurenkaart bij moesten maken. Dit was mijn moodboard.

collectie

Ik werk weer verder aan mijn Vanilia concept.

IMG-20150409-WA0004

Thuis eet ik macaroni pizza, zoooo lekker! Daarna werk ik nog de hele avond aan school.

Vrijdag
Vandaag moest ik voor het eerst in Eindhoven werken van 15 tot 21 uur.

IMAG2312

In de stad was het super druk maar in de winkel heel rustig. Iedereen zat natuurlijk lekker op het terras met het heerlijke weer! Het was een leuke werkdag met leuke collega’s!

IMAG2314

Na het werk haal ik mij lekker pasta, honger!

IMAG2315

In de trein is het weer eens super druk (waarom is de trein van half 10 zo vol?)

Thuis wacht ik op Bart en ga ik nog lekker in bad.

Zaterdag
Vandaag werk ik de hele dag aan school. Ik moet echt even knallen, omdat ik volgende week geen dag vrij heb en de week erna projecten in moet leveren – druk druk druk!

Kleurkaart

Ik heb eigenlijk de hele dag geen foto’s gemaakt, omdat ik alleen maar op de bank heb gezeten en aan school gewerkt heb – niet echt spannend dus. Dit is mijn kleurenkaart voor het vak fashion design. Helaas moet ik hem nog verpesten en er met verf overheen haha – heeeel jammer!

voorbeeld

Hier een aantal ontwerpen!

IMAG2316

Om in de avond nog even af te schakelen zijn Bart en ik naar de öcher bend geweest, dit is een kermis in Aken. We haalden popcorn en 2 appels met glazuur mmm.

Zondag
Vandaag moet ik weer even gaan knallen voor school – nog even doorzetten!

Hoe was jullie week?

XOXO Nicole

Nicole Sczasny

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *