Piece of life

Hi beauty’s! Na een drukke en stress volle periode heb ik eindelijk vakantie! Zijn jullie benieuwd wat ik deze week allemaal gedaan heb?

Maandag
Vandaag is koningsdag en 3 keer raden wie er mag werken. Yes it’s me! Normaal ga ik naar Eindhoven om lekker te feesten maar dat zat er dit jaar helaas niet in. Dit heeft mij niet tegen gehouden om koningsnacht goed te vieren!

IMAG2446

In de pauze worden deze heerlijke oranjetompoezen voor mijn neus gezet maar helaas zijn ze voor een bepaalde afdeling – balen! Tijdens mijn 2e pauze mag ik er dan toch een pakken. Kasssa!

IMAG2447

Op de personeels wc staan altijd testers van zeepjes en parfums. Zo leuk om elke keer weer iets nieuws te proberen mmm.

IMAG2448

Na een lange werkdag (van begin tot sluit) zit ik weer in de trein naar huis. Ik heb onderhand echt het gevoel dat ik zowat in de trein woon. Herkennen jullie dit?

Thuis werk ik voor de afwisseling weer eens aan school – druk druk druk!

Dinsdag

IMAG2455

In de trein richting Schiphol – lekker op vakantie en genieten!

IMAG2456

Grapje, was het maar zo! Vandaag moeten wij onze Tv outfits presenteren. Het is zoveel dat iedereen met koffers aan komt zetten.

IMAG2458

We beginnen met het styling van 1 persoon. We moesten met een groepje kleding uit onze eigen kast meenemen en daarmee 2 outfits samenstellen. De outfits hadden wij van te voren afgesproken.

IMAG2457

Daarna moet iedereen een korte presentatie geven over het tv programma, de persoon die je stylt en over de manier waarop je de persoon wilt zien. Dit is het moodboard van Lisanne over mij. Het klopt echt precies! & leuk dat ze er een foto van Bart bij gedaan heeft!

IMG-20150428-WA0006

Dit is ons eerste outfit. Ik draag het outfit dat Lisanne voor mij geshopt heeft en Lisanne draagt mijn geshopte outfit. Ik vind het jasje zo leuk dat ik het houd & Lisanne wilt hem ook graag hebben. Kassa! Het jurkje dat ik draag vind ik ook erg leuk, het lijkt een soort van trenchcoat maar dan als jurk. Wat vinden jullie, kopen of niet?

IMG-20150428-WA0005

De broek die Lisanne draagt ga ik waarschijnlijk ook houden, de schoenen sowieso ook! Deze opdracht is echt niet goed voor mijn portemonnee – oeps!

Om 1 uur mogen wij alweer gaan, omdat de andere helft van de klas aan de beurt is. Dit was echt een super leuke opdracht!

IMAG2461

Thuis wacht ik nog een uurtje op Bart en daarna rijden wij meteen door naar Happy Italy mmmm. Hier heb ik geen foto’s van gemaakt.

Daarna kijken wij bij Bart thuis nog tv en eten popcorn. Smullen!

Woensdag
Vandaag hoef ik alleen maar naar school voor de presentatie van mijn Vanilia concept. Ik ben pas om 14:40 aan de beurt dus kan ik lekker rustig aan doen.

IMAG2462

Lekker ontbijten met mama. Daarna werk ik nog een beetje aan school.

IMG-20150429-WA0005

Dit is mijn stoffenkaart voor mijn Vanilia project, ik vind het echt leuk geworden!

IMAG2475

De presentatie ging  goed en ze waren erg positief, nu nog wachten op het cijfer!

Thuis eten wij lekker gyros overbakken en kroketjes. Calorieën all the way! Ik moet echt weer eens gezond gaan eten haha.

Outfit 1 casus 1
3 keer raden wat ik erna doe. Juist huiswerk maken! Waar is mijn leven heen? Dit is een outfit van de shopping opdracht. Het lukt me niet echt om hier een mooie collage van te maken.

Als ik alles af heb kijk ik The Hangover 1. Ik heb hem al zo vaak gezien en hij blijft geniaal!

Donderdag
Vandaag heb ik voor de laatste keer het vak Color Styling en ik vind het zo jammer! Ik vond het echt super interessant en wil hier zeker mee verder gaan.

colorstyling

We krijgen nog verder uitleg over de balans in een outfit en de verschillende elementen. Aan het einde vond ik het toch een beetje zweverig en volgde ik het niet meer zo goed haha. Toch was het erg interessant! Het gele gedeelte op de foto is mijn persoonlijkheid.

IMAG2479

Aan het einde van de les kregen wij nog een kaartje en een armband in de passende kleur. Ik kreeg goud, omdat ik een warm herfst type ben (warm diep gedempt). Super lief!

IMAG2477

Om de les goed af te sluiten gaan wij met de hele klas en docente nog iets drinken. Ik ging voor liefmans and ofcourse moesten daar nog nacho’s bij – Heerlijk!

Daarna zijn wij nog even snel de locatie van onze shoot definitief gaan regelen. Super blij mee! Nu nog modellen en een MUAH vinden die ons wilt helpen.

IMAG2481

In de avond ben ik samen met mama aan de bikini guide van Kayla Itsines begonnen. Daarna heb ik nog even het springtouw erbij gepakt. Heel vermoeiend haha!

Vrijdag
Vandaag moest ik in Maastricht werken, gezellig samen met mijn lieve collega Carmen! Het was een lekker drukke dag.

IMAG2482

In de trein naar Maastricht!

Dit waren ook alweer alle foto’s oeps. Ik ben zo druk bezig geweest!

Na het werk ben ik gezellig gaan uiteten met Whitney, door het drukke kletsen ben ik weer eens vergeten foto’s te maken.

Zaterdag
Vandaag moet ik in de shop in Maastricht werken.

IMAG2483

De dag begint al goed, aangekomen op het station zie ik dat de treinen naar Maastricht niet rijden – nice! Ik moet met de bus naar Valkenburg en daar overstappen op de trein. Natuurlijk mis ik de trein op 2 minuten en moet ik in Valkenburg nog lekker 20 minuten wachten. Daardoor kom ik ook nog eens te laat – gelukkig maar kleine 10 minuten!

IMAG2486

Het was wel een leuke werkdag! Thuis staat het eten al klaar, smullen!

IMAG2487

Na het eten gaan Bart en ik naar Rianne en Maikel – gezellig!

IMAG2489

& door naar de Cocktailbar Sausolitos in Aken. We beginnen met tequila bier. Eigenlijk houd ik hier helemaal niet van maar deze vind ik wel lekker!

IMAG2491

Cocktails! Eigenlijk wilden we ook nog nacho’s maar het ging er echt niet meer in (nooit gedacht haha)

IMAG2493

In Heerlen heeft een nieuwe shisha bar geopend en we besloten hier ook nog even heen te gaan. Het was een super leuke avond!

Zondag
Vandaag doe ik iets wat ik al lang niet meer gedaan heb – niks! Ik hoef niet te werken en heb geen zin om huiswerk te maken + ik heb vakantie. Moet kunnen toch?

Wat hebben jullie deze week allemaal gedaan?

XOXO Nicole

Nicole Sczasny

14 Comments

  1. Hee! Ik heb net je blog ontdekt via een reactie op een andere blog haha. Werkt dus wel! Super leuk en inspirerend allemaal! X

  2. Wow, dat was een drukke week! Wel heel afwisselend en leuk zag het er allemaal uit, zeg! :) Hoop dat je een leuke vakantie had en lekker hebt kunnen uitrusten! Heb je wel verdiend! :)

    • Wat lief! Ik ben echt lekker tot rust gekomen en heb weer even goed kunnen genieten, had ik echt nodig! (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *