Piece of life

Hi beauty’s! Een dagje later dan gepland maar hij is er! Ik heb enorm van mijn vrije dagen genoten en mijn laptop even lekker links laten liggen! I hope you don’t mind! Zijn jullie benieuwd wat ik allemaal gedaan heb?

Maandag
Vandaag hoef ik pas later te werken, lekker!

IMAG2498

Ontbijtje! Daarna gingen wij opzoek naar een party tent voor Bart’s verjaardag.

IMAG2499

Op naar het werk en weer lekker wachten in Valkenburg.

IMAG2501

FOOD! Op het werk heb ik geen foto’s gemaakt (wat denk ik ook niet meer gaat gebeuren, omdat ik nu telkens alleen de werktelefoon bij de hand heb)

IMAG2503

Fee wil ook wel een snoepje – snoepkont!

IMAG2504

Ik pak al mijn spullen in die ik nodig heb voor de shoot voor morgen + heel veel back up voor als het toch niet zo mooi op beeld overkomt!

IMAG2505

Daarna besluit ik nog even lekker onder de zonnebank te gaan – genieten. Helaas verbrandde ik een beetje in mijn gezicht, dit gaat er mooi uit zien tijdens de shoot – not!

Dinsdag

IMAG2506

Shooting day! Vandaag vind mijn ‘Valentino’ shoot plaats, mijn eerste zelf georganiseerde shoot (samen met Lisanne en Marieke). Super spannend! Ik reis tot Sittard waar Lisanne mij oppikt met de auto.

IMAG2507

We zijn extra eerder vertrokken ivm file die er uiteindelijk niet was. Dus dan maar even iets drinken, het was al heerlijk warm.

IMAG2509

Een uurtje later haal ik de modellen en muah op van het station. Daarna kunnen wij beginnen!

IMAG2528_BURST002

Kleine sneak peek! Ik ga nog een post schrijven over de fotoshoot denk ik. Zouden jullie dit leuk vinden?

IMAG2533

Om half 5 zijn wij helemaal klaar. Iedereen heeft het super gedaan, alles is goed gegaan en de resultaten zijn echt super. Top team! Bedankt!

Thuis doe ik lekker niks meer!

Woensdag
Na een super shoot dag moet ik weer aan het werk.

IMAG2534

Pauze! Het was een vrij rustige werkdag.

IMAG2535

Honger!

badjee

& lekker ontspannen in bad. Deze Treacle Moon cinnamon douche gel + bodylotion is echt mijn favoriet! Ik heb er geloof ik nog 2 back ups van – heeerlijkkk. Van de Garnier micellair heb ik ook al een back up gekocht, super fijn! De 9 to 5 reiniger van Lush gebruik ik pas sinds een korte tijd maar bevalt me tot nu toe goed.

Donderdag
Vandaag hoef ik pas om 2 uur te werken.

IMAG2539

Uitslapen dus!

IMAG2540

Ik heb echt al weken zin in pannenkoeken (die Bart voor me moet maken hihi). Ik maak bananen pannenkoeken, eigenlijk super makkelijk en toch ben ik hier geen held in. Hoe kan dat toch? Dan toch maar even wachten op de pannenkoeken van Bart!

IMAG2544

Ik werk tot 9 en ben om half 11 thuis –  huilen. Dan maar even snel langs de Mc & omdat ik zo lief ben neem ik Bart ook nog iets mee – smullen maar!

Vrijdag
Vandaag heb ik een lekker vrij dagje! Om 10 uur ga ik naar de kapper en ik vind het helemaal niet erg om er vroeg op voor te staan – ik kan echt niet meer wachten! Al 2 maanden probeer ik naar de kapper te gaan maar ik had er gewoon geen tijd voor.

IMAG2545

Daarna ga ik nog even met mama naar de zonnebank. Onderhand begin je het wel te zien – mooi!

IMAG2546

Als ik thuis kom ligt Bart nog in bed en ik maak ontbijt voor hem. Lief he haha.

IMAG2550

Bart is binnenkort jarig en ik had het idee om een bescherming voor het freestyle skiën te kopen aangezien ik bezorgd ben en Bart nogal onvoorzichtig haha (denk aan littekens en botbreuken). Alleen wist ik niet zo goed waar ik voor moest gaan dus zijn wij even samen opzoek gegaan.

IMAG2551

Ritje op de rollercoaster!

IMAG2552

Tijd voor een lekker ijsje – het was heerlijk!

In de avond kwam Whitney nog langs. We zijn niks gaan doen maar hebben gezellig thuis gekletst!

Zaterdag
Vandaag moet ik van begin tot sluit werken. Bereid je maar voor op een saaie foto dag – sorry!

IMAG2553

Wachten op de trein. Ik maakte deze foto, omdat er heel veel kleine rode bloemetjes op het spoor waren, helaas zie je ze totaal niet terug op de foto.

IMAG2554

Na het werk kwam mijn moeder me op het station halen en reden wij gelijk door naar het station om Chinees eten te halen – jammie. (Ik at de laatste restjes kroepoek op die ze neer hadden gezet – Sorry not sorry!)

IMAG2555

Food! (leuk zo’n prinsessen placemat hihi)

kastje

Na het eten douche ik me snel en rijd ik naar Whitney. We gaan samen met Gaby stappen maar eerst tutten we ons nog op. Bij Whitney thuis zag ik opeens deze leuke spiegel/sieraden kast hangen die haar vader zelf heeft gemaakt. Echt super leuk!

Zondag
Vandaag is niet alleen moederdag maar ook de jaarlijkse straatmarkt waar ik altijd met mijn moeder en oma heen ga – super gezellig!

IMAG2561

Om 11 uur vertrekken we erheen en het is al super druk!

IMAG2562

Tussendoor even iets drinken. Ik had Ice Tea mmm.

food

Mijn ontbijt was de kibbeling – mmm heerlijk! Mijn oma kocht zoals elk jaar kaas!

zonnen

Het was echt super warm  en ik ben ook wel lekker verkleurd – Kassa! Daarna kwamen Bart en mijn andere opa en oma nog en hebben we lekker met zijn allen gebarbecued. In de avond zijn we naar Bart gegaan waar ik mij nog even op de trampoline heb vermaakt. Daarna hebben wij nog de hele avond Prison Breake gekeken – super spannend!

Wat hebben jullie met moederdag gedaan? Hebben jullie je moeder goed in de watten gelegd?

XOXO Nicole

Nicole Sczasny

11 Comments

  1. leuke foto’s! ik zou ook wel meer foto’s willen zien van de shoot ^^ wij hebben met moederdag niet veel gedaan, gegourmet en buiten gezeten in de zon ~

    • Ik zal ze zeker binnenkort online zetten! Ah wat gezellig & al helemaal met dat mooie weer!

  2. wat tof dat je een shoot deed en zonnebank is heerlijk alleen de vorige keer omdat ik altijd mijn lippen ‘lik / nat maak’ verbrande mijn lippen – top! deed echt zeer

    • Ah dat probleem heb ik ook vaak onder de zonnebank, dan neem ik mij voor om lippenbalsem op te smeren en vergeet ik het toch haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *