Piece of life

Goodmorning beauty’s!
Het lijkt mij leuk om elke zondag met jullie te delen wat mij de afgelopen week bezig gehouden heeft – selfies all day!

IMG-20150310-WA0003Maandag
De week begon al goed, ik ben de hele dag vergeten foto’s te maken oeps. Ik heb een erg drukke werkdag gehad bij Repeat. Sinds kort werk ik hier en ik kan jullie zeggen dat ik daar in de zevende hemel ben – pastel everywhere. Vorige week hebben wij de nieuwe collectie binnen gekregen en we zijn al een tijdje bezig om alles uit te pakken, te stomen en in de winkel te hangen. Wat een werk zeg! maar wel heel leuk om gelijk alle nieuwe items te zien. Hier word ik echt hebberig van!

Dinsdag
Van dinsdag tot donderdag heb ik altijd school. Ik volg de opleiding Mode & Media Styling aan de B Academy. Vandaag had ik de hele dag fashion styling. We kregen de opdracht om een aantal outfits voor de doelgroep van een bepaald tijdschrift samen te stellen. Mijn mentor had zelf een rek vol met kleding en accessoires meegenomen waar we mee moesten werken. Mijn groepje had het tijdschrift Jan. Dit was echt een super leuke opdracht, heerlijk stylen en creatief bezig zijn!

IMG-20150310-WA0023outfitsDaarnaast hebben we ook nog de opdracht gekregen om een merk te kiezen en daaruit een concept te bedenken en uiteindelijk een fotoshoot te organiseren. Outfit, visagie, model, fotograaf – alles moeten wij zelf regelen en bedenken. Wat een uitdaging! Ik heb zelf het merk Valentino gekozen, ik hou echt van de romantische, sprookjes achtige sfeer, de zachte kleuren en stoffen.

valentinoWoensdag
Vandaag had ik de les fashion bloggen, hierdoor ben ik zelfs mijn blog gestart. Ik wilde het al veel eerder doen maar ik durfde niet zo goed. Helaas is volgende week alweer de laatste les – heeeel jammer. Deze les kregen we te horen wat de eindopdracht voor dit vak is. We kregen een goodie bag met een aantal leuke items van verschillende merken, hier moeten wij op een originele manier 3 posts over schrijven. Als je nieuwsgierig bent wat er in de goodie bag zit moet je mijn blog volgende week zeker in de gaten houden!

fotoTijdens de les kregen Lisanne en ik nog de opdracht om foto’s van de items te maken zodat de docente Cylia de foto’s kan opsturen naar de merken, leuk! Zelf heb ik helaas nog geen spiegel reflex camera maar ik vind het heerlijk om met de camera van Lisanne te experimenteren!

lisannenicoleAangezien het weer heerlijk was gingen wij een poging doen om outfit foto’s te maken. Helaas had ik echt geen model day, dus de foto’s zijn het allemaal net niet – shit happens!

Donderdag
Vandaag had ik de les mode vormgeving, we hebben eigenlijk vooral aan onze opdracht gewerkt. We moeten namelijk een merk kiezen en daarvoor een vernieuwend concept bedenken en dit uitwerken, pfoeh moeilijk zeg!

Moodboard 1Ik heb het merk Vanilia gekozen en dit is mijn moodboard om het merk mee uit te beelden, helaas is die nog niet helemaal goed gekeurd en moet ik hem nog aanpassen.

schoenenDeze week zag ik tijdens het window shoppen in de etalage van Sasha leuke schoenen en deze moest ik natuurlijk even gaan passen! Super cute! Wat vinden jullie ervan?

marcjacobs

Om half 3 mochten we al lekker gaan en we besloten om nog een beetje te gaan winkelen. Bij de Bijenkorf staat op dit moment dit super schattige ijskarretje van Marc Jacobs, hoe leuk is dit? Deze ijskar staat er niet alleen maar voor de sier, je kunt er ook nog eens iets mee winnen! Van 12 t/m 15 maart van 13 tot 17 uur kun je voor deze kar een foto maken en hem op Instagram posten met de hashtag #MJDAISYCHAINAMS. Elk uur wordt er een prijs verloot. Je hebt nog een paar uurtjes tijd, ik zou zeggen grijp je kans! Daarnaast krijg je ook nog eens gratis is in de ‘smaak’ van de nieuwe parfum & ik kan je zeggen dat het heerlijk is – try before you die!

Vrijdag
Vandaag hoefde ik pas om 12 uur te werken maar ik moest al vroeg op om mijn nieuwe paspoort te halen mehh helaas geen uitslapen voor mij dus! Ik ging er met mama heen om daarna nog lekker broodjes te halen voor een heerlijk ontbijtje. Normaal vind ik het vreselijk om paspoort foto’s te maken, ik vond altijd dat ik er anders op uit zag en er miste iets maar wat? Het bleken mijn wenkbrauwen te zijn! Echt gek wat wenkbrauwen voor effect kunnen hebben. Deze keer had ik extra mijn best gedaan om ze goed uit te laten komen en ik moet zeggen dat ik voor het eerst best blij ben met mijn pasfoto.

paspoortOm 11 uur pakte ik de trein naar maastricht om tot 5 uur te werken, het was een drukke maar ook een erg leuke dag! Deze keer heb ik wel even een foto voor jullie kunnen maken haha. De nieuwe collectie hangt nu in de winkel waardoor alles er weer anders uit ziet, heerlijk vind ik dit!

IMAG2128In de avond kwam mijn beste vriendin langs om gezellig op te tutten voor een stap avondje, we hebben weer lekker bijgekletst en een leuke avond gehad.

whitney 1Zaterdag
Vandaag heb ik echt niet veel gedaan. Ik heb lekker in bed aan school en aan mijn blog gewerkt. Rond 5 uur ging ik met mijn ouders en vriend bij de overbuurvrouw eten. Zij kookt altijd turks en ik vind dat echt heeerlijk! Vooral de bourak (rolletjes) mmm.

IMAG2136

Na het eten zijn we naar mijn vriend gereden. Daar hebben wij eigenlijk alleen nog maar lui in bed gelegen de film The imitation game gekeken – zeker een aanrader!

Zondag
Ik heb een erg drukke maar ook leuke week gehad. Het weer was deze week heerlijk zonnig waardoor ik gelijk goede zin krijg, het leven wordt zo weer een stukje mooier.
Vandaag ga ik vooral aan school en aan mijn blog werken – druk druk druk!

Hoe was jullie week? Wat hebben jullie allemaal gedaan?

XOXO Nicole

Nicole Sczasny

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *